Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Akka Arrh Special Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Akcijska arkadna streljačina za ljubitelje retro iger

Moja izkušnja z igro Akka Arrh je bila neverjetno zabavna in polna adrenalina. Akka Arrh je sodoben pristop k opuščenemu projektu iz osemdesetih let, ki igralcem ponuja hitro, zasvojljivo arkadno streljačino s psihedeličnimi vizualnimi učinki in proceduralno generirano zvočno podlago, ki se prilagaja tvojemu igranju. Igra je primerna za starejše od 12 let, saj vsebuje hitro akcijo in intenzivne vizualne učinke. Akka Arrh je odlična izbira za vse, ki uživajo v klasičnih arkadnih igrah z modernim pridihom.

Izgubljeni projekt iz osemdesetih oživi

Zgodba igre Akka Arrh se osredotoča na ponovno obuditev opuščenega projekta iz osemdesetih let. V igri ni klasične zgodbe z liki in zapletom, vendar je cilj igre preprost: uničiti čim več sovražnikov in preživeti čim dlje. Igralci se znajdejo v središču akcije, kjer je pomembno ustvarjati masivne verige eksplozij sovražnikov in zbirati strelivo za natančne strele, da ohranimo kombo in zaščitimo svoje življenje. Če izgubimo vse obročke oziroma življenjsko silo, je igre konec.

Psihedelična vizualna podoba in odzivna glasba

Grafika v Akka Arrh je prava paša za oči, z živahnimi kaleidoskopskimi barvami, ki ustvarjajo edinstveno psihedelično vzdušje. Vizualni učinki so izjemno dinamični in hitro spreminjajoči se, kar še dodatno povečuje občutek napetosti in akcije. Proceduralno generirana zvočna podlaga se prilagaja igranju, kar pomeni, da glasba reagira na vsak tvoj premik in strel, kar dodaja globino celotni izkušnji. Zvočni efekti so prav tako dobro zasnovani in prispevajo k intenzivnosti igre.

Dolžina igranja in posebnosti Special Edition

Za dokončanje vseh 50 unikatnih nivojev v igri sem potrebovala približno 20 ur, vendar je igra zasnovana tako, da jo lahko preigravaš znova in znova, saj vsak nivo prinaša nove izzive in priložnosti za izboljšanje visokih rezultatov. Akka Arrh Special Edition vključuje tudi dva papirnata arkadna kabineta in nalepke z umetninami in ikonografijo iz igre, kar je lepo darilo za zbiratelje in ljubitelje retro iger.

Primerjava z Geometry Wars

Akka Arrh sem primerjala z igro Geometry Wars, ki je prav tako hitra in intenzivna arkadna streljačina. Obe igri ponujata noro akcijo in visokooktanske izzive, vendar Akka Arrh izstopa s svojo edinstveno vizualno podobo in proceduralno glasbo, ki se prilagaja igranju. Medtem ko Geometry Wars poudarja natančnost in hitro refleksijo, Akka Arrh dodaja elemente strategije z veriženjem eksplozij in ohranjanjem življenjske sile.

Zabavni trenutki in zanimiva dejstva

Eden izmed najbolj zabavnih trenutkov v igri je bil, ko sem uspel ustvariti ogromno verigo eksplozij, ki so skoraj izbrisale celoten zaslon sovražnikov. To je bilo neverjetno zadovoljivo in mi je prineslo ogromno točk. Prav tako je zanimivo, da je Akka Arrh zasnoval legendarni Jeff Minter, znan po svojem edinstvenem humorju in ljubezni do kaleidoskopskih barv. Igra je polna majhnih podrobnosti in referenc na prejšnje Minterjeve igre, kar je prava poslastica za dolgoletne oboževalce.

Popularnost in posodobitve v letu 2024

V letu 2024 je Akka Arrh še vedno priljubljena med ljubitelji arkadnih streljačin. Redne posodobitve in popravki zagotavljajo, da igra ostaja sveža in brez napak. Skupnost igralcev je aktivna, z veliko vsebine in vodiči, ki pomagajo pri igranju. Zaradi visoke ponovljivosti in različnih izzivov je igra še vedno zanimiva za večkratno preigravanje.

Moja izkušnja in zahvala Konzolku

Med igranjem Akka Arrh sem resnično uživala v hitri akciji in intenzivnem tempu igre. Igrala sem na srednji težavnostni stopnji, kar je bilo dovolj zahtevno, da sem ostala angažirana skozi celotno izkušnjo. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev videoigre, saj mi je Akka Arrh ponudila edinstveno arkadno izkušnjo, ki jo bom še dolgo nosila v spominu. V prihodnje bi si želela več nivojev in morda kakšen nov način igranja, ki bi še dodatno popestril izkušnjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.