Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Agatha Christie Murder on the Orient Express Deluxe Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
46,00€
Cena: 46,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Agatha Christie: Murder on the Orient Express Deluxe Edition je točno tisto, kar bi pričakoval od igre, osnovane na delu slavne avtorice detektivk. Igralci vstopimo v čevlje Hercula Poirota, belgijskega detektiva, in rešujemo umor na znamenitem vlaku Orient Express.

Igra je razvita od Microids in izdana s strani Nacon, znana pa je po svoji zvesti adaptaciji romana. Prav vsaka podrobnost je izdelana s toliko mero spoštovanja do originalnega dela, da bi lahko igro primerjali z interaktivno knjigo. To je nekaj, kar pogosto manjka v drugih naslovih, kot so Sherlock Holmes serije.

Karakterji so izredno dobro napisani, z vsakim osumljencem, ki ima svojo skrivnost in motive. Če ste igrali L.A. Noire, bo vam ta aspekt igre zelo domač. Zbiranje dokazov, zasliševanje osumljencev in reševanje primera zahteva pozorno detektivsko delo.

Grafika je prav tako impresivna in zagotavlja atmosfersko izkušnjo. Omeniti moram tudi, da Deluxe Edition vključuje nekaj dodatkov: digitalni artbook, originalni soundtrack igre, video iz ozadja in komplet detektivskih orodij (lupino, beležko in pero).

Tudi če je igra dobila pozitivne ocene, obstaja nekaj pripomb. Nekateri kritiki opozarjajo na počasno tempo in pomanjkanje težavnosti. Če ste igrali druge detektivske igre, kot je Phoenix Wright: Ace Attorney, boste morda opazili, da ni toliko izziva.

Na koncu, Agatha Christie: Murder on the Orient Express Deluxe Edition je vsekakor vredna igra za vse ljubitelje misterija in detektivskih zgodb. Igra ponuja globoko potopitev v svet Agathe Christie in vas ne bo pustila ravnodušne.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.