Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Ad Infinitum (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
37,00€
Cena: 37,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Poglobljena v temačne rovove prve svetovne vojne, "Ad Infinitum" ni samo še ena strelska igra. Namesto da bi se osredotočil na boj, ta naslov raziskuje psihološke grozote vojne, kar ponuja edinstveno in zelo napeto izkušnjo.

Ko sem prvič vstopil v blatne jarkove, me je prevzela atmosfera. Vsak korak je odmeval s sumom in strahom, pričakoval sem, da se bo iz teme pojavilo nekaj groznega. Všeč mi je, kako igra uporablja zvok in svetlobo, da ustvari občutek osamitve in tesnobe.

Čeprav je osredotočenost na atmosfero in zgodbo pohvalna, bi si želel več interakcij z okoljem in bolj dinamično igranje. A vendar, ko primerjam z naslovi, kot je "Amnesia" ali "SOMA", "Ad Infinitum" stoji zelo visoko na seznamu psiholoških grozljivk.

Priporočam vsem ljubiteljem grozljivk, ki iščejo nekaj svežega, daleč od klasičnih zombi ali duhov. Seveda, čeprav sem se med igranjem večkrat prestrašil, nekaterim morda ne bo všeč ta subtilna groza. Ampak, kdo ve? Morda se boste tudi vi zalotili, da vas ta igra še dolgo drži budne ponoči.

V globinah teh jarkov se skrivajo ne samo vojaške grozote, temveč tudi zgodbe o izgubi, strahu in upanju. Pripravi se, da razkriješ vsako od njih.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.