Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 4 Slim 500GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
180,00€
Cena: 180,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen Playstation 4 Slim s 500GB diskom
  • Obnovljen Sony PS4 DualShock 4 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za elektriko in kabel za polnjenje
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 4 Slim z 500GB je odlična izbira za tiste, ki se šele lotevajo sveta konzolnih iger ali pa so bolj casual igralci. Z manjšo kapaciteto trdega diska, je ta model najbolj osnovni, a to še ne pomeni, da ni zmogljiv. Slim verzija je, kot že ime pove, manjša in lažja, kar pomeni, da bo bolj diskretna v vašem igralnem kotičku ali dnevni sobi.

Čeprav je shramba omejena na 500GB, je to še vedno dovolj prostora za nekaj velikih naslovov in več manjših indie iger. Vsekakor boste lahko hkrati shranili nekaj svojih najljubših iger, streamate Netflix ali poslušate Spotify. Prav tako imate možnost razširiti prostor z zunanjo trdo ploščo, če vam bo zmanjkalo prostora.


Tehnično gledano ta model ni tako zmogljiv kot njegovi večji bratje, a še vedno ponuja izjemno igralno izkušnjo z dostopom do celotne knjižnice iger PS4. Čeprav je PS5 že na trgu, PS4 ostaja relevanten in še vedno prejema nove igre, kar pomeni, da z nakupom tega modela ne morete zgrešiti.


Za tiste, ki ne potrebujejo velike kapacitete ali ne nameravajo igrati velikega števila iger, je PS4 Slim z 500GB idealen. To je odlična izbira za mlajše igralce ali za tiste, ki se igrajo manj pogosto, a želijo imeti možnost igranja top naslovov, ko najdejo čas. Ta model je tudi cenovno bolj dostopen, kar ga dela idealnega za prvi stik z ekosistemom PlayStation.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.