Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Unknown 9 Awakening (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
45,00€
Cena: 45,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Fascinantna pustolovščina skozi dimenzije: Unknown 9: Awakening
Unknown 9: Awakening je ambiciozna akcijska pustolovščina, ki prihaja leta 2025. Igra te postavi v vlogo mlade ženske Haroone, ki ima sposobnost vstopiti v paralelno dimenzijo imenovano Fold. Priporočljiva je za vse ljubitelje zgodovinskih akcijskih iger, kot so Assassin's Creed in Tomb Raider, ter za tiste, ki uživajo v globokih in večplastnih pripovedih. Morda pa ni primerna za tiste, ki iščejo preproste, linearne igre brez kompleksnih zgodb in strateških elementov.

Skrivnostna zgodba in bogat svet
V Unknown 9: Awakening igraš kot Haroona, ki raziskuje svet v iskanju maščevanja za umor svojega mentorja. Haroona je del skrivne družbe, ki išče nesmrtne člane z informacijami, ki lahko rešijo ali uničijo človeštvo. Igra se odvija na različnih lokacijah po svetu, od puščav Mauritanije in nevarnih indijskih džungel do gotskih pokrajin 19. stoletja na Portugalskem. Vsaka lokacija ponuja edinstvene izzive in skrivnosti, ki jih je vredno raziskati. Haroonina pot je polna filozofskih vprašanj in globokih razmislekov o naravi družbe in moči.

Osupljiva grafika in inovativna mehanika igranja
Grafika v Unknown 9: Awakening je naravnost čudovita, z izjemno podrobnimi in raznolikimi okolji, ki ustvarjajo bogato vzdušje. Haroona ima dostop do posebnih sposobnosti, ki jih pridobi iz dimenzije Fold, kar vključuje telekinezo, sposobnost posedovanja sovražnikov in manipulacijo z energijo. Igra temelji na uporabi teh sposobnosti za premagovanje sovražnikov in reševanje ugank, kar igri dodaja globino in raznolikost. Borbe so dinamične in ponujajo več načinov za soočanje z izzivi, od strateškega posedovanja sovražnikov do uporabe eksplozivov v okolici.

Dolžina igre in ponovljivost
Glede na pričakovanja igralcev naj bi Unknown 9: Awakening ponudila okoli 20 do 25 ur igranja za glavno zgodbo, z možnostjo dodatnih ur za tiste, ki želijo raziskati vse skrivnosti in stranske naloge. Igra je zasnovana kot nivojsko strukturirana in ne odprt svet, kar omogoča bolj osredotočeno in linearno izkušnjo. Poleg tega igra vključuje globoko povezanost z drugimi mediji, kot so romani, stripi in podcasti, kar ponuja širšo sliko in večplastno pripoved, ki je zanimiva za oboževalce.

Primerjava z drugimi podobnimi igrami
Unknown 9: Awakening se pogosto primerja z igrami kot sta Assassin's Creed in Tomb Raider, saj združuje elemente zgodovinske akcijske pustolovščine in raziskovanja. V primerjavi z Assassin's Creed, ki ima odprt svet, Unknown 9 ponuja bolj linearno izkušnjo z večjim poudarkom na posebnih sposobnostih in taktičnem bojevanju. V primerjavi s Tomb Raider je Unknown 9 bolj osredotočen na uporabo nadnaravnih sposobnosti in globoko filozofsko pripoved, kar igri daje edinstven značaj.

Osebna izkušnja in zahvala Konzolku
Med igranjem Unknown 9: Awakening sem bila navdušena nad bogatim svetom in inovativno mehaniko igranja. Haroonina sposobnost uporabe Folda je prinesla osvežujočo dinamiko v igro, kar mi je omogočilo različne pristope k reševanju izzivov in premagovanju sovražnikov. Spominjam se trenutka, ko sem s pomočjo telekineze premaknila oviro in našla skrito pot, kar je bil pravi občutek dosežka. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala več interakcij med liki in več stranskih nalog, ki bi še dodatno obogatile zgodbo. Zahvaljujem se Konzolku za omogočitev te izkušnje; Unknown 9: Awakening je čarobna pustolovščina, ki združuje globoko filozofijo z osupljivimi vizualnimi učinki in inovativnim igranjem, zaradi česar je nepogrešljiva za vse ljubitelje akcijskih pustolovščin.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.