Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Tunic (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
42,00€
Cena: 42,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Čudovita nostalgična pustolovščina: Tunic
Tunic je čarobna pustolovska igra, ki te postavi v vlogo majhne lisice na živahni, izometrični obali. Gre za igro, ki bo še posebej pritegnila ljubitelje Zelda iger, saj prinaša podobno kombinacijo raziskovanja, bojevanja in reševanja ugank. Priporočljiva je za vse, ki uživajo v indie igrah z retro pridihom in globokimi, premišljenimi svetovi. Igra morda ni primerna za tiste, ki iščejo hitro akcijo brez strateškega razmišljanja.

Čudovita zgodba v skrivnostnem svetu
V Tunic se prebudiš kot lisica na barviti obali, kjer te čakajo različne pošasti in uganke. Igra te postopoma vodi skozi zapleten labirint kamnov, razbitih mostov in drugih ovir, ki jih moraš premagati z uporabo različnih predmetov, kot je palica, ki jo najdeš v eni od jam. Zgodba je preprosta, a očarljiva, saj postopoma odkrivaš skrivnosti tega ljubkega, a hkrati zagonetnega sveta. Vsak korak te pripelje bližje razumevanju tvoje misije in sveta okoli tebe.

Čudovita grafika in pomirjujoča zvočna podlaga
Grafika v Tunic je izometrična in barvita, z osupljivimi vizualnimi efekti, ki te popeljejo v nostalgičen, a hkrati svež svet. Vsak kotiček igre je skrbno oblikovan in poln podrobnosti, ki pripomorejo k ustvarjanju vzdušja. Zvočna podlaga, ki jo je ustvaril Lifeformed, je pomirjujoča in introspektivna, kar igri dodaja še dodatno globino in pomaga ustvariti meditativno izkušnjo med igranjem.

Dolžina igre in ponovljivost
Glede na ocene igralcev, Tunic traja približno 12 do 15 ur za dokončanje glavne zgodbe, odvisno od tega, koliko raziskuješ in kako dobro rešuješ uganke. Igra vključuje tudi različne skrite predmete in stranske naloge, kar podaljša čas igranja in ponuja možnost ponovnega preigravanja. Tunic nima večigralskega načina, vendar bogata vsebina in skrivnosti, ki jih odkrivaš med igranjem, ponujajo dovolj razlogov za večkratno igranje.

Primerjava z drugimi podobnimi igrami
Tunic se pogosto primerja z igrami, kot so The Legend of Zelda, Fez in Monument Valley. Podobno kot Zelda igre, Tunic ponuja raziskovanje, bojevanje in reševanje ugank, vendar z edinstvenim izometričnim pogledom in minimalistično estetiko. V primerjavi z Fez, ki je znan po svojih zapletenih ugankah, Tunic prinaša bolj meditativno in vizualno osupljivo izkušnjo. Monument Valley, s svojim umetniškim slogom in preprostimi, a globokimi ugankami, je še ena igra, ki ima podobno privlačnost kot Tunic.

Osebna izkušnja in zahvala Konzolku
Med igranjem Tunic sem se počutila, kot da sem se vrnila v čase zgodnjih indie iger, ko so nas očarali preprosti, a globoki svetovi. Ena izmed najbolj nepozabnih izkušenj je bila, ko sem našla skrivno pot, ki me je vodila do novega območja, polnega izzivov in nagrad. Tunic me je spomnil na čarobnost odkrivanja novih skrivnosti in reševanja ugank, ki me je vedno pritegnila k igram. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala več interakcij med liki in morda nekaj več pripovednih elementov, ki bi še dodatno obogatili zgodbo. Zahvaljujem se Konzolku za omogočitev te čudovite izkušnje; Tunic je prava poslastica za vse ljubitelje retro pustolovskih iger in prinaša nepozabno izkušnjo, ki me je popolnoma prevzela.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.