Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Potion Permit (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
19,00€
Cena: 19,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Simulacija življenja z elementi RPG

Moja izkušnja z igro Potion Permit je bila izjemno prijetna in sproščujoča. Gre za simulacijo življenja z elementi igre vlog (RPG), kjer prevzamemo vlogo alkimista v majhnem mestu. Naša naloga je pripravljati napoje, zdraviti prebivalce in raziskovati svet okoli nas. Igra je primerna za vse starostne skupine, saj ne vsebuje nasilja in se osredotoča na prijetno in kreativno igranje. Potion Permit je odlična izbira za tiste, ki uživajo v mirnem in sproščujočem igranju.

Zdravilna moč napojev in raziskovanje

Zgodba v igri Potion Permit se vrti okoli alkimista, ki je prišel v mesto, da bi pomagal prebivalcem z uporabo svojih spretnosti pri pripravi napojev. Glavni lik raziskuje okolico, zbira sestavine in pripravlja različne napoje za zdravljenje bolezni prebivalcev. Na poti srečujemo različne zanimive like, kot so prijazni mestni zdravnik, radovedni otroci in skrivnostni trgovci. Eno izmed nepozabnih srečanj je bilo, ko sem odkrila skrivno votlino, polno redkih rastlin, ki so bile ključne za zdravljenje ene izmed bolj zapletenih bolezni.

Čudovita pikselirana grafika in sproščujoč zvok

Grafika v Potion Permit je čudovita, s pikseliranim slogom, ki daje igri poseben čar. Barvite pokrajine in detajlni liki ustvarjajo prijetno vzdušje, ki je idealno za sproščanje. Zvok je prav tako odličen, z nežno glasbo in prijetnimi zvočnimi učinki, ki dodajajo k celotni izkušnji. Glasbeno ozadje je sproščujoče in pomaga pri ustvarjanju mirnega tempa igranja.

Dolgost igre in sodelovalni način

Za dokončanje glavne zgodbe in večine stranskih nalog sem potrebovala približno 30 ur. Potion Permit nima večigralskega načina, kar je nekoliko razočaralo, saj bi bilo zanimivo deliti to izkušnjo s prijatelji. Kljub temu je igra dovolj zabavna, da sem uživala v solo igranju. Igra je precej ponovljiva, saj različne odločitve in strategije pri pripravi napojev vodijo do različnih izidov, kar omogoča večkratno igranje na različne načine.

Primerjava z igro Stardew Valley

Potion Permit sem primerjala z igro Stardew Valley, ki je prav tako simulacija življenja z elementi RPG. Obe igri ponujata sproščujoče igranje, vendar Potion Permit izstopa z bolj osredotočenim pristopom na alkimijo in pripravo napojev. Medtem ko Stardew Valley vključuje kmetovanje in družabno življenje, Potion Permit ponuja bolj specializirano izkušnjo, kar je idealno za ljubitelje alkimije in zdravljenja.

Zabavne anekdote in zanimiva dejstva

Ena izmed zanimivih zgodb v igri je bila, ko sem morala pripraviti poseben napoj za zdravnika, ki je izgubil svojo sposobnost govora zaradi redke bolezni. Potovanje po sestavine je vključevalo reševanje ugank in raziskovanje skrivnih območij, kar je bilo izjemno zabavno in nagrajujoče. Prav tako sem odkrila, da je mogoče odkleniti posebne recepte za napoje, če pravilno kombiniramo različne sestavine, kar dodaja dodatno plast strategije in raziskovanja.

Popularnost in posodobitve igre v letu 2024

V letu 2024 je Potion Permit še vedno priljubljena igra med ljubitelji simulacij in RPG iger. Redne posodobitve in popravki zagotavljajo, da igra ostaja brezhibna in zanimiva. Skupnost igralcev je aktivna, z veliko vsebine in vodiči, ki pomagajo pri igranju. Zaradi visoke ponovljivosti in različnih možnosti pri pripravi napojev je igra še vedno zanimiva za večkratno preigravanje na različne načine.

Moja izkušnja in zahvala Konzolku

Med igranjem Potion Permit sem resnično uživala v raziskovanju sveta in pripravi napojev. Igrala sem na običajni težavnostni stopnji, kar je bilo dovolj zahtevno, da sem ostala angažirana skozi celotno igro. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev videoigre, saj mi je Potion Permit ponudila sproščujočo in kreativno izkušnjo, ki jo bom še dolgo nosila v spominu. V prihodnje bi si želela več interakcij med liki in morda večjo raznolikost pri pripravi napojev.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.