Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Call of Duty Black Ops 6 + dostop do beta različice (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
69,00€
Cena: 69,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Strelska igra, ki preizkuša spretnosti in taktiko
Call of Duty: Black Ops 6 obljublja prenovljene funkcije, kot je novi omnimovement sistem, in vrnitev sistema prestiža v večigralskem načinu. Ta igra bo odlična izbira za tiste, ki uživajo v hitrih, taktičnih igrah, ni pa najbolj primerna za igralce, ki iščejo bolj sproščeno igralsko izkušnjo.

Obujanje 90-ih in poudarek na teorijah zarote
Enoigralska kampanja v Black Ops 6 je postavljena v 90. leta, med zalivsko vojno in obdobjem, ko zaupanje v vlado upada. Frank Woods se vrača skupaj z novo ekipo, ki se po neuspešni misiji odloči delovati samostojno in razkriti zaroto. Igra je že pred izidom izzvala špekulacije glede možne misije, povezane z dogodki 11. septembra, vendar so te govorice bile ovržene. Zgodba obljublja napete in konspirativne dogodke, ki bodo igralce držali na robu sedeža.

Impresivna grafika in dinamična igralnost
Call of Duty: Black Ops 6 prinaša izboljšano grafično podobo z večjo stopnjo detajlov, kot so modeli poškodb, ki so zdaj razdeljeni na devet različnih regij telesa. Igralci bodo opazili, da se orožja dinamično prilagajajo glede na gibanje, kar bo omogočalo lažje in bolj intuitivno ciljanje. Omogočen bo tudi popolnoma prilagodljiv HUD, kar bo izboljšalo uporabniško izkušnjo in omogočilo igralcem, da prilagodijo zaslon svojim potrebam.

Dolžina kampanje in večigralski način
Čeprav natančna dolžina enojne kampanje še ni znana, lahko pričakujemo podobno dolžino kot v prejšnjih igrah serije, kar pomeni okoli 6-8 ur za glavne naloge. Večigralski način bo ponovno vključeval sistem prestiža, kjer bodo igralci lahko napredovali skozi 10 prestižnih stopenj, kar bo zagotavljalo dolgo in zadovoljujočo igralno izkušnjo. Poleg tega bo prisoten tudi način Zombi, ki se vrača k osnovam s poudarkom na zgodbi Dark Aether in z dvema začetnima mapama, Liberty Falls in Terminus.

Primerjava z Modern Warfare
Čeprav je Black Ops 6 podoben drugim igram iz serije Call of Duty, kot je Modern Warfare, prinaša svežino s funkcijami, kot je omogočanje sprinta v katerokoli smer. Ta funkcija dodaja novo dimenzijo igralnosti, ki jo Modern Warfare ne ponuja. Poleg tega je poudarek na 90-ih letih in teorijah zarote unikatna značilnost Black Ops serije, ki jo ločuje od drugih podobnih iger.

Osebna pričakovanja in kritična pričakovanja
Kot strastna ljubiteljica videoiger, komaj čakam, da preizkusim Call of Duty: Black Ops 6. Navdušena sem nad novim sistemom premikanja, ki bo omogočil bolj dinamične in hitre akcijske prizore. Pričakujem, da bo grafična podoba igre navdušujoča, še posebej zaradi podrobnejših modelov poškodb in prilagodljivega HUD-a. Prav tako se veselim vrnitve sistema prestiža, ki bo zagotavljal dolgoročno motivacijo za večigralski način. Hkrati pa upam, da bo zgodba dovolj globoka in napeta, da bo ohranila mojo pozornost skozi celotno kampanjo. Zahvaljujem se Konzolku za vse informacije o prihajajoči igri. Če bi imela možnost, bi dodala več interaktivnih elementov in možnosti za izbiro, da bi bila zgodba še bolj prilagodljiva in osebna.

S prednaročilom pridobite zgodnji dostop do odprte beta različice. Konkretni datum začetka in razpoložljivost platforme MP Beta se lahko spremenita. Za več podrobnosti glej www.callofduty.com/beta. Odprta beta traja najmanj 2 dni. Samo za omejen čas. Potrebna je internetna povezava. Do izteka zalog. Za MP Beta bo morda potrebna naročnina na PlayStation Plus ali Xbox Game Pass.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.