Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
30,00€
Cena: 30,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Nostalgična in zabavna izkušnja z igrama

Moja izkušnja z Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle je bila neverjetno nostalgična in zabavna. Gre za zbirko dveh klasičnih iger, ki sta izšli na PlayStation 4 in Xbox One. Igra je primerna za starostno skupino 18 let in več, saj vsebuje veliko nasilja in intenzivne akcije. Bundle vključuje Bayonetto, tretjeosebno pretepaško igro, in Vanquish, tretjeosebno streljačino, obe pa prinašata izboljšano grafiko in zmogljivost.

Zanimiva zgodba in močni liki

Zgodba obeh iger je napeta in zanimiva. V Bayonetti igramo kot karizmatična čarovnica, ki s svojo edinstveno kombinacijo magije in orožja premaguje sovražnike. Vanquish nas postavi v vlogo Sama Gideona, vojaka v futurističnem oklepu, ki se z neverjetno hitrostjo in močjo bori proti robotskim sovražnikom. Liki so močni in zapomnljivi, kar igri dodaja posebno globino in privlačnost.

Izboljšana grafika, zvok in vzdušje na novi ravni

Grafika pri obeh igrah je izboljšana za sodobne konzole, s hitrostjo 60 sličic na sekundo in ločljivostjo 1080p, kar na PS4 Pro in Xbox One X doseže celo 4K. Zvok je prav tako kakovosten, z intenzivno glasbo in zvočnimi učinki, ki ustvarjajo pravo vzdušje za vsako igro. Teksture in modeli sicer niso bistveno posodobljeni, vendar izboljšana ločljivost poskrbi za ostrejšo sliko.

Dolžina igranja in pomanjkanje večigralstva

Za preigranje obeh iger sem porabila okoli 20 ur. Bayonetta je nekoliko daljša in ponuja več ponovljivosti zaradi različnih težavnostnih stopenj in skritih skrivnosti. Vanquish je hitrejša igra, a še vedno polna akcije. Bundle ne vključuje večigralskega načina, vendar je solo igranje dovolj zabavno in izpolnjujoče.

Primerjava z drugimi akcijskimi igrami na trgu

V primerjavi z drugimi akcijskimi igrami, kot so Devil May Cry ali Warframe, Bayonetta in Vanquish prinašata svoj edinstven slog in hitrost igranja. Bayonetta se odlikuje z edinstvenimi bojnimi mehanikami in zapeljivim glavnim likom, medtem ko Vanquish ponuja hitro, adrenalinsko izkušnjo, ki je bila pred svojim časom. Obe igri sta postali kultni klasiki in vplivali na mnoge kasnejše igre.

Edinstvene zgodbe in zanimivi trenutki iz iger

Ena izmed zanimivih zgodb je bila, ko sem v Bayonetti uspela zaključiti težek izziv, ki je zahteval uporabo različnih kombinacij magije in orožja. Prav tako je zanimivo, da Vanquish velja za predhodnika Warframe zaradi svoje hitrosti in bojne dinamike. Igra prinaša veliko nostalgičnih trenutkov za ljubitelje akcijskih iger.

Aktualnost igre in njena ponovljivost v letu 2024

V letu 2024 je Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle še vedno aktualna zbirka, saj prinaša izboljšano izkušnjo za sodobne konzole. Obe igri sta še vedno zelo priljubljeni in igranje na novih napravah je resnično užitek. Ponovljivost je visoka, saj obe igri ponujata različne težavnostne stopnje in skrite skrivnosti, kar zagotavlja dolgotrajno zabavo.

Osebna izkušnja in igranje na srednji težavnosti

Igrala sem obe igri na srednji težavnostni stopnji, kar je bilo dovolj zahtevno, da sem uživala v izzivu. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev videoigre. Bundle mi je ponudil fantastično priložnost, da ponovno doživim klasične igre z izboljšano grafiko in zmogljivostjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.