Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Assassins Creed Mirage (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še štirje na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
39,00€
Cena: 39,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Če pogledamo Assassin's Creed Mirage, lahko vidimo, da gre za vrnitev k koreninam serije s poudarkom na skrivanju, parkourju in atentatih. Postavljen v 9. stoletju v Bagdadu, igra sledi Basimu Ibn Ishaqu, prebrisanemu uličnemu tatovu, ki se pridruži Skritim, skrivni družbi atentatorjev.

Mehanika igre prinaša obilico svežine, od izboljšanega sistema parkourja do novih možnosti za atentate. Basim lahko za svoje cilje uporablja skrite rezila, metale nože in loki ter puščice. Všeč mi je, da igra ne ponuja le misij za umore, ampak tudi stranske naloge in aktivnosti, kot so raziskovanje grobnic in reševanje ugank.

Kaj mi je najbolj všeč? Nov pristop k parkourju je osvežujoč, zgodba je intrigantna in novi liki dodajajo dodaten sloj globine. Čeprav je igra še v fazi razvoja, mi je zelo všeč, kaj sem videl do zdaj.

Moja skrb? Upam, da bodo stranske misije in aktivnosti dovolj raznolike, da bodo igralci ostali angažirani. Glede na to, da serija Assassin's Creed ni tujka ponavljanju, upam, da bo Ubisoft Bordeaux uspel ohraniti svežino skozi celotno igro.

Ker sem že dolgo časa ljubitelj serije, se močno veselim Assassin's Creed Mirage. Basim je zanimiv lik z globoko osebno zgodbo, zato komaj čakam, da vidim, kako se bo razvijal. Če se osredotočijo na kakovost in podrobnosti, kot so to storili pri Assassin's Creed Unity, verjamem, da bo ta igra ena izmed najboljših v seriji.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.