Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

MX vs ATV Alive (PS3)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
19,00€
Cena: 19,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Arkadna dirkalna igra s pridihom motokrosa

Moja izkušnja z MX vs. ATV Alive je bila prava adrenalinska vožnja. Igra te postavi v vlogo dirkača na blatnih progah, kjer se lahko preizkusiš z motokros motorji in ATV-ji. Igra je primerna za igralce starejše od 12 let, saj zahteva precej spretnosti in koncentracije. Če obožuješ hitro dirkanje in skoke, je MX vs. ATV Alive prava izbira zate. Igranje te igre mi je prineslo veliko veselja, a tudi nekaj frustracij zaradi tehničnih težav.

Zgodba ni v ospredju, vendar so vozila glavne zvezde

Zgodba v MX vs. ATV Alive ni klasična zgodba z liki in zapletom, temveč se osredotoča na tekmovanje in izboljšanje svojih sposobnosti. Tekmuješ na različnih progah, od dolgih nacionalnih prog do kratkih stez in prosto voznih območij. Igra ponuja tudi znane avtomobile in motorje, ki jih lahko nadgradiš in prilagodiš svojim željam. Čeprav ni veliko znanih obrazov ali likov, je poudarek na vozilih in progah.

Impresivna grafika in zvočni efekti

Grafika v MX vs. ATV Alive je solidna za arkadno dirkalno igro. Proge so podrobno izdelane, z realistično blato in prahom, ki se dviguje med dirkanjem. Zvok motorjev je prav tako impresiven, še posebej, ko pospešuješ po blatnih stezah. Glasbena podlaga pa je nekoliko monotona in bi lahko bila bolj raznolika. Kljub temu je vzdušje med igranjem zelo dinamično in napeto.

Dolžina igre in sodelovalni način

Za dokončanje vseh nalog in stranskih nalog sem potrebovala približno 15 ur. Ena izmed večjih težav igre je sistem ponastavitve, ki je neroden in počasno vrne dirkača nazaj na stezo. To lahko stane dragocene sekunde in vpliva na rezultat dirke. V večigralskem načinu igra ponuja možnost sodelovalnega igranja, vendar sem večino časa igrala sama. Igra ima tudi visoko ponovljivost, saj različne proge in dogodki ponujajo vedno nove izzive. V letu 2024 je MX vs. ATV Alive še vedno zanimiva igra za ljubitelje arkadnih dirkalnih iger, čeprav je že nekoliko zastarela v primerjavi z novejšimi naslovi.

Primerjava z MotoGP serijo

MX vs. ATV Alive sem primerjala z igro MotoGP, ki je prav tako dirkalna igra, a bolj osredotočena na realizem. MotoGP ponuja bolj dodelano fiziko in natančno upravljanje motorjev, medtem ko MX vs. ATV Alive izstopa z bolj arkadnim pristopom in hitrim tempom. Obe igri sta odlični na svoj način, vendar je MX vs. ATV Alive boljša izbira za ljubitelje bolj sproščene in hitre akcije.

Zabavne anekdote in posebnosti igre

Med igranjem sem doživela nekaj smešnih trenutkov, kot je bil primer, ko sem po skoku pristala neposredno na drugem dirkaču in oba sva končala v blatu. Prav tako je zanimivo, da igra vključuje posebne trike in skoke, ki jih lahko izvajaš med dirkanjem, kar dodaja dodatno plast zabave. MX vs. ATV Alive ima tudi nekaj skritih dosežkov, ki jih je zabavno odkriti med igranjem.

Moja osebna izkušnja in želje za prihodnost

Med igranjem MX vs. ATV Alive sem uživala v hitri akciji in dinamičnih dirkah. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev videoigre, saj mi je omogočila, da sem preizkusila to adrenalinsko dirkalno izkušnjo. V prihodnje bi si želela boljši sistem ponastavitve in pogostejše odklepanje vsebin, da bi bila igra še bolj dostopna in raznolika. Prav tako bi bilo super, če bi dodali več prog in možnosti za prilagajanje vozil.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.