Resident Evil 3 (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo* Prednaročite izdelek danes in ga boste prejeli na uradni dan izida ali najkasneje en dan po izidu.
59,99€ 53,99€
Spletna cena: 53,99€
Stara cena: 59,99€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Resident Evil 3 (PS4) - Bodite priča padcu mesta Raccoon City. Izborite si pot na svobodo v grozljivi predelavi igre Resident Evil 3: Nemesis. 

Podoživite grozljivi padec mesta Raccoon City v osupljivi predelavi klasične srhljive igre preživetja iz leta 1999.

V nočnih urah, ki sledijo dogodkom igre Resident Evil 2, lahko preživeli policistki posebne enote S.T.A.R.S. Jill Valentine le vi pomagate pobegniti iz mesta, ki ga ogroža strašljiva virusna epidemija.

Niso pa le zombiji tisti, ki želijo preliti vašo kri. Na lovu je tudi mogočno, praktično neuničljivo biološko orožje, vrste Nemesis T. Ta brutalna pošast uporablja arzenal močnega orožja, da vas neusmiljeno preganja po mestu Raccoon City, kar pomeni, da niste nikjer resnično varni.

Igra Resident Evil 3 z vrhunsko predstavitvijo in prenovljenim akcijsko-pustolovskim načinom igranja na eksploziven način prinaša posodobitev nepozabnega zaključka razširjene zgodbe mesta Raccoon City. 

Jill Valentine se vrača. Soočite se s svojimi strahovi, saj Jill Valentine, članico ekipe posebne enote S.T.A.R.S. policije mesta Raccoon City, po pobegu iz grozljivega dvorca izvirne igre Resident Evil preiskava izumitelja smrtonosnega virusa T popelje v še bolj smrtonosni scenarij.

Oglejte si igranje klasične igre Resident Evil. V neusmiljenem boju za preživetje premagajte grozljiva snidenja, ki z napetim raziskovanjem in zapletenimi ugankami hitro širijo intenzivnost. 

Raziščite Raccoon City iz nove perspektive. Še bolj se približajte dejanju s fotoaparatom za čez ramo in posodobljeno upravljalno shemo, ki vas bo povlekla v vsako krvavo srečanje.

Doživite mojstrski razred v napetem vzdušju. Potopite se v apokaliptično pokrajino z močjo tehnologije RE Engine, ki ponuja fotorealistično postavitev, polno grotesknih zombijev, brutalnih bitij in vztrajnega nadnaravnega lovca, ki preži v senci. 

V večigralskem načinu preživite skupaj. V pokol Resident Evil Resistance, večigralski način preživetvene grozljivke, ki jo vključuje paket igre Resident Evil 3, lahko pripeljete do štiri prijatelje. 

Način Resident Evil Resistance. Postanite zviti lik "Mastermind" ali iznajdljivi "preživeli" v tem intenzivnem novem asimetričnem spletnem večigralskem načinu 1 proti 4, ki se odvija v strašljivem vesolju Resident Evil. 

Igrajte kot lik Mastermind. Po ugrabitvi skupine mladih za poskus "zbiranja podatkov" je vaša naloga, da jih prisilite v brezizhodne položaje, da odkrijejo, kako se odzivajo na strah.

Opazujte skupino "preživelih" z varnostnimi kamerami, ki so nameščene po celotnem objektu, nastavite nevarne pasti in neposredno nadzirajte zombije in Tyrante, da preprečite pobeg.

Ali kot ekipa preživelih. Ker ste ujeti v enem od zloveščih objektov podjetja Umbrella Corp, morate na vsak način od tam pobegniti.

Uporabite edinstvene veščine vsakega člana ekipe preživelih, kot so celjenje, vdiranje v računalnike in zmožnost zmanjševanja škode, da se s skupnimi močmi borite proti sovražniku. Sodelovanje in usklajevanje sta bistvenega pomena za vaš uspeh. 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.