Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 4 Slim 1TB SSD + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
230,00€
Cena: 230,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen PlayStation 4 Slim z novim 1TB SSD diskom
  • Obnovljen Sony PS4 DualShock 4 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za elektriko in kabel za polnjenje
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 4 Slim z 1TB SSD je kot športni avto v kompaktnem paketu. Slim verzija je znana po svoji tanjši zasnovi in manjši porabi energije, kar pa ne pomeni, da je kaj manj zmogljiva. S 1TB SSD diskom, konzola izkazuje hitre naložilne čase in bliskovit dostop do podatkov, kar za gamerje predstavlja veliko olajšanje.


Takoj ko preidete na SSD, boste opazili razliko. Manj čakanja, več igranja – to je geslo, ki ga PS4 Slim z 1TB SSD diskom zlahka udejanji. Za vse, ki še niso pripravljeni na prehod na PS5, ali pa tiste, ki iščejo zmogljivo konzolo v bolj kompaktnem paketu, je PS4 Slim z 1TB SSD diskom odlična izbira.


Kljub svoji "Slim" etiketi, ta konzola ne kompromitira pri zmogljivosti. Čeprav ne more tekmovati z 4K zmogljivostmi svojega večjega brata, PS4 Pro, je še vedno odlična izbira za igranje v visoki ločljivosti. Z vgrajenim SSD diskom, je tudi ta različica pripravljena na sodobne igre, ki zahtevajo hitrejši dostop do podatkov.


Če imate omejen prostor ali pa si preprosto želite nekaj manjšega brez izgube pri zmogljivosti, je PS4 Slim z 1TB SSD idealen za vas. To je odlična srednja pot za tiste, ki želijo kakovostno igričarsko izkušnjo brez prevelikih kompromisov. Z 1TB SSD diskom imate dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših najljubših iger in dodatkov, kar pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za nove pustolovščine.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.