Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 4 PRO 1TB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
250,00€
Cena: 250,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen PlayStation 4 PRO z 1TB diskom
  • Obnovljen Sony PS4 DualShock 4 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za elektriko in kabel za polnjenje
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 4 Pro z 1TB trdega diska je popolnoma optimizirana konzola, ki ne le nadgrajuje grafične zmogljivosti na 4K ravni, ampak tudi nudi dovolj prostora za shranjevanje obsežne zbirke iger, aplikacij in drugih medijskih vsebin. S 1TB prostora lahko brez skrbi shranite več iger, DLC-jev in posnetkov igranja, ne da bi vas skrbelo, da bi zmanjkalo prostora. 


Ta model je idealen za resne igralce, ki iščejo najboljše grafične predstave, stabilnost sličic na sekundo in hitre čase nalaganja. Dodaten prostor na trdem disku omogoča, da imate več digitalnih naslovov pri roki, kar je super za tiste, ki so nagnjeni k digitalnim nakupom ali imajo veliko knjižnico iger prek storitev, kot je PlayStation Plus.


Če ste nekdo, ki želi izkusiti igre v najboljši možni kakovosti in hkrati ne želi skrbeti o omejitvah prostora, potem je 1TB PS4 Pro odlična izbira. Ta konzola je kompatibilna z vsemi PS4 igrami, kar pomeni, da lahko nadaljujete z igranjem svojih najljubših naslovov brez skrbi. 


Razlika med PS4 Pro in običajnim PS4 ali PS4 Slim je v tem, da Pro ponuja izboljšane grafične funkcije, večjo zmogljivost in dodatne možnosti za tiste, ki imajo 4K televizorje. Vse to skupaj naredi PS4 Pro z 1TB trdega diska za eno izmed najboljših konzol na tržišču, zlasti za tiste, ki želijo izkoristiti najboljše iz svojih iger.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.