Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Pokvarjen PlayStation 3 500GB

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
20,00€
Cena: 20,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Nedelujoči PlayStation, ki ga na servisu nismo uspeli popraviti in je neznane okvare. Vključuje vse dele, od Blu-Ray pogona, ohišja, matične plošče, ventilatorja, vijakov in je primeren za rezervne dele ali za ponovni poskus popravila. Izdelek nima garancije in se prodaja kot nedelujoč.


Kaj prejmeš?

  • Pokvarjen PlayStation 3 s 500GB diskom
  • brez kablovja ali kontrolerja


PlayStation 3 z 120GB prostora in Jailbreak odklepom je paket, ki ga ne smete prezreti, če ste ljubitelj PlayStation iger in želite nekaj več. Ta model PS3 ne samo, da vam ponuja zanesljivo delovanje in široko paleto iger, ampak z Jailbreak odklepom tudi dodatne možnosti, ki niso na voljo na standardnih modelih.

Odklep vam omogoča igranje kopij iger, kar pomeni, da lahko vso svojo zbirko shranite na trdi disk konzole. Seveda je pri tem pomembno upoštevati zakonodajo in etične smernice glede piratstva, ampak če ste v skladu s tem, vam ta funkcija omogoča veliko večjo svobodo. 

Kar se tiče samih iger, PS3 ima eno izmed najbolj impresivnih knjižnic iger, vključno z ekskluzivnimi naslovi kot so "Uncharted," "The Last of Us" in "God of War". V primerjavi z naslednjo generacijo konzol, kot je PS4, je res, da PS3 ne more tekmovati v grafiki, vendar pa gameplay in zgodbe ostajajo nespremenjene.

120GB prostora na trdem disku je dovolj za večino uporabnikov, vendar če nameravate shraniti veliko iger, bi morda morali razmisliti o dodatnem zunanjem disku. 

Na koncu, če iščete PlayStation 3 konzolo, ki ponuja več kot le osnovne funkcije in imate radi svobodo, ki jo omogoča Jailbreak, je ta 120GB model idealna izbira za vas. Dodaten prostor in odklep dodajata veliko vrednost in poglobita igralno izkušnjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.