Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Playstation 5 DualSense kontroler Pink (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
69,00€
Cena: 69,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
DualSense za PS5 ni zgolj naslednik prejšnjih generacij PlayStation kontrolerjev, temveč prinaša revolucijo v načinu, kako izkušamo video igre. Na prvi pogled je opazna futuristična oblika in dvo-tonski dizajn, ki odstopa od tradicionalne črne barve, ki smo je bili vajeni pri prejšnjih modelih.

Ko kontroler vzamete v roke, takoj opazite kakovost izdelave. Gumbi so trdni in odzivni, krmilna palička se giblje gladko, ergonomska zasnova pa omogoča, da kontroler popolnoma sede v roke. Toda prava magija se začne, ko začnete igrati.

Adaptivni sprožilci in haptične povratne informacije postavljajo DualSense v svojo ligo. Ko napenjate lok v igri ali sprožate plin v dirkalniku, lahko dejansko občutite različne stopnje upora. Haptične povratne informacije dodajajo globino igralni izkušnji, saj lahko občutite dežne kaplje, eksplozije ali celo korake glavnega junaka. Ta nivo potopitve v igro preprosto ni bil možen prej.

Osebno sem bil navdušen nad vgrajenim mikrofonom in zvočnikom. Med igranjem s prijatelji ne potrebujem več dodatnih slušalk, saj lahko enostavno komuniciram preko kontrolerja.

Kljub vsem tem tehnološkim napredkom je baterijska življenjska doba presenetljivo dolga. Seveda, če ga primerjamo s predhodnikom DualShock 4, je napredek očiten.

Roza DualSense kontroler je izjava o drznosti in individualnosti. Njegova svetlo roza barva takoj pritegne oko in odraža igralčevo željo po izražanju svoje edinstvene osebnosti. Roza barva, ki simbolizira nežnost, strast in zabavo, prinaša svež zagon energije vsaki igralni seji. Povezovanje te nekonvencionalne barve z vrhunsko tehnologijo DualSense poudarja popolno združitev oblikovalske estetike in funkcionalnosti. Mat zaključek daje kontrolerju sodoben videz, medtem ko se kontrastni črni gumbi in detajli lepo dopolnjujejo z osnovno roza barvo. Ta kontroler je idealen za tiste, ki iščejo nekaj edinstvenega, nekaj, kar se upira tradiciji in vendar ne žrtvuje funkcionalnosti. Roza DualSense je praznovanje individualizma v svetu video iger.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.