Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Playstation 5 DualSense Edge (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še štirje na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
229,00€
Cena: 229,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
PlayStation 5 DualSense Edge je revolucija v svetu igralnih ploščkov. Z intuitivnim  vmesnikom, ki ga zaznamujejo izjemno odzivni gumbi in inovativna tehnologija haptičnega  odziva, ta plošček prinaša novo raven poglobljenega igranja.

Glavni lik tega pripomočka je prilagodljivost; od zamenljivih palčk in zadnjih gumbov do nastavitev občutljivosti sprožilcev,  DualSense Edge omogoča igralcem, da plošček prilagodijo svojemu načinu igranja. Ta možnost personalizacije me spominja na Xbox Elite Wireless Controller, vendar z dodatkom posebnih PlayStation 5 funkcij, kot so adaptivni sprožilci in taktilni povratni odziv.

Kar mi je še posebej všeč, je občutek ploščka v rokah; teža in oblika sta kot nalašč za dolge igralne seanse. Nekateri morda ne bodo zadovoljni s časom delovanja baterije, še posebej v primerjavi z manj sofisticiranimi ploščki, vendar dodatne funkcije upravičujejo to kompromis. 

V omejeni ali zbiralni izdaji ploščka so dodani še ekskluzivni dodatki, kot so po meri izdelane palčke in gumbi, kar še izboljša celotno izkušnjo. Če iščete plošček, ki bo dvignil vaše igralne sposobnosti na višji nivo in vam omogočil natančnejšo kontrolo v igrah, je DualSense Edge odlična izbira. Pravi navdušenci nad igrami bodo cenili prilagodljivost in potopitvene lastnosti, ki jih ponuja ta plošček. 

Plošček prinaša občutek natančnosti in kakovosti, ki ga pričakujemo od vrhunske igralne opreme. Ergonomska oblika zagotavlja, da bo plošček udobno sedel v roke igralcev vseh velikosti, programabilni gumbi pa ponujajo brezmejne možnosti za prilagajanje. Vsak gumb in palčka odzivajo z natančno natančnostjo, kar igralcem omogoča, da se popolnoma potopijo v igro, ne glede na to, ali gre za hitro akcijsko igro ali strategijo, ki zahteva premišljene poteze.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.