novi delovni čas PON-SOB 9:00 - 17:00
 

The Witcher 3 Wild Hunt Game of The Year Edition (PS4) - Rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Razprodano

* Podatki o zalogi so informativne narave. Za bolj točno informacijo prosim pišite na info@konzolko.si. Ponovne dobavljivosti ne jamčimo.
18,99€
Spletna cena: 18,99€
Brez DDV: 15,57€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

The Witcher 3 Wild Hunt (PS4) - Svet je v kaosu. Zrak nabit z napetostjo in dimom požganih vasi. Vojni stroj strahovitega Nilfgaardskega cesarstva je zopet udaril. Že tako nemočna Severna kraljestva so opustošena. Nekoč mogočni vladarji so mrtvi ali pa so zapustili to od boga pozabljeno zemljo. Časi so negotovi in nihče ne ve kdo bo se bo povzdignil in kdo padel, kdo prinesel mir in kdo bedo.


Pojavi pa se sila še temačnejša in smrtonosna. Pritlehni prebivalci Severnega kraljestva niti ne slutijo, da so njihovi spori naravnost otročji v primerjavi z nevarnostmi, ki prežijo nanje iz onstranstva. Zalega ki prihaja hrepeni po eni stvari, tisti ki je najdražja tudi Geraltu ...


Zgodba - Zadnji del Geraltovih pustolovščin prinaša pritegljivo in zrelo zgodbo s kar 36 različnimi konci igre, zato vaše odločitve štejejo kot še nikoli. Zgodba, ki se dogaja v odprtem svetu se nanaša na prigode iz prejšnjih dveh delov igre, vendar je povsem samosvoja, nadvse privlačna in polna presenečenj.


Živ, odprt svet - Okolje odprtega sveta ustvarja žive ekosisteme, ki jih lahko poljubno raziskujete na drugačne načine, kot je bilo to možno pri prveh dveh Witcher igrah. Naj bo to ježa čez nevarnosti polno nikogaršnjo zemljo, tek skozi ozke ulice Novigrada, ali jadranje ob siju polne lune okoli otokov Skellige, vse pokrajine so izjemno barvite in bogate z življenjem.


Boj - Edinstven in intuitiven sistem boja združuje široko paleto taktičnih elementov in spektakularnih ter dinamičnih borilnih zaporedij; zveza, ki je pri RPG igrah še nikoli nismo videli. Počutite se kot pravi vešč, ultimativni ubijalec monstrumov, zavihtite meč in postanite najnevarnejši izmed lovcev.


RPG mehanika - Zahvaljujoč napredni igralni mehaniki, The Witcher 3: Wild Hunt prinaša izboljšano in predvsem globjo igralno izkušnjo in popolnoma izkoristi močan RPG sistem. Statistika ima kot vedno v igri logične posledice, vendar pa je intuitivna in lahko tolmačena. Vaše zatopljenosti v igro tako ne bo zmotila nobena nepotrebna skripta ali igralna mehanika.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.