Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Slim 500GB z Jailbreak odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
130,00€
Cena: 130,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Slim 3 s 500GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • Jailbreak odklep
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Slim z 500GB trdim diskom in Jailbreak odklepom je prava izbira za tiste, ki želijo maksimalno izkoristiti svojo PS3 izkušnjo. S 500GB prostora lahko shranite ne samo uradne igre in DLC-je, ampak tudi kopije iger in homebrew aplikacije, zahvaljujoč Jailbreak odklepu.

Jailbreak vam omogoča, da igrate kopije iger, kar je seveda priročno, a prinaša tudi etična in zakonodaja vprašanja, ki jih je treba upoštevati. Če to ni problem, vam Jailbreak odpira vrata do široke palete iger in aplikacij, ki jih sicer ne bi mogli izkusiti.

Ta model konzole se lahko pohvali z vsem dobrim, kar ponuja PS3. Lahko igrate ekskluzivne naslove kot "God of War" in "Uncharted", kot tudi multiplatformske hite. Poleg tega ima vgrajen Blu-ray predvajalnik in omogoča dostop do PlayStation Network.

V primerjavi z originalno PS3 konzolo je ta Slim verzija manjša, tišja in energetsko bolj učinkovita. To zmanjšuje možnost pregrevanja, a poudariti je treba, da za optimalno delovanje potrebujete HDMI povezavo.

Jailbreak odklep prinaša novo raven svobode, vendar ne smemo pozabiti na morebitne legalne zaplete, ki bi lahko iz tega izhajali. Vseeno, če želite raziskati vse, kar PS3 ponuja, potem je ta Slim model z Jailbreakom in obilico prostora idealna izbira za vas.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.