Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Slim 1000GB z Jailbreak odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
160,00€
Cena: 160,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Slim 3 z 1000GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • Jailbreak odklep
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Slim z gigantskim 1TB (1000GB) trdim diskom in Jailbreak odklepom je resnično igralni stroj, ki želi izkoristiti vsak kotiček PS3 ekosistema. Gigantski trdi disk nudi ogromno prostora za shranjevanje iger, dodatkov in multimedijskih datotek, kar je še posebej priročno v kombinaciji z Jailbreak odklepom.

Jailbreak odklep otvori vrata mnogim dodatnim možnostim: od igranja kopij iger do zagona homebrew aplikacij. Vendar pa je pomembno opozoriti na etična in pravna vprašanja, ki so lahko povezana s takšnim odklepom.

Kar se tiče izkušenj z igranjem, ta PS3 model ponuja bogato paleto ekskluzivnih naslovov, kot so "Heavy Rain," "Demon's Souls" in "Gran Turismo 6." Čeprav je PlayStation 4 že nekaj časa na trgu, mnoge igre za PS3 ostajajo klasike, ki jih je vredno igrati.

Slim verzija je znana po svoji kompaktnosti in manjši porabi energije v primerjavi z originalnim modelom. To ne samo, da je bolj prijazno za vašo električno napeljavo, ampak tudi zmanjšuje tveganje za toplotne probleme, ki so bili prisotni v prvih modelih PS3.

Skupaj gledano, PlayStation 3 Slim z 1TB trdim diskom in Jailbreak odklepom je idealna konzola za tiste, ki želijo popolno svobodo in ogromno shranjevalnega prostora. Je kot švicarski nožiček med igralnimi konzolami, ki omogoča veliko več kot le osnovne funkcionalnosti.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.