Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Minecraft (PS3)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še osem na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
38,00€
Cena: 38,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Minecraft PlayStation 3 Edition (PS3) - Velika večina nas je v svojem otroštvu marsikateri srečen trenutek preživela za LEGO kockami, kjer smo z velikim številom barvnih kockic gradili svoje ideje. Podobno preprosto zasnovo z neomejenimi možnostmi nam ponuja igra Minecraft.


V igri ustvarimo nov odprt prazen svet nad katerim se lahko po svojih željah izživljamo. Prevzamemo vlogo možiclja, graditelja, ki ima na voljo 36 različnih elementov. Le te potem po svoji volji zlagamo enega na drugega in začnemo graditi svoje strukture. Sliši se zelo preprosto ampak verjemite mi, ko si zadate zgraditi veliko graščino na vrhu najvišje gore postano to precej zanimiv in zahteven proces.


Od igre lahko pričakujemo še veliko nadgradenj, vendar naj vas to ne odvrne, igra je že sedaj vredna vsakega centa! Poleg osamljenega načina igranja igra ponuja tudi lokalno WiFi povezavo, kjer v svoje svetove povabite svoje prijatelje in se nad njimi skupaj izživljate.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.