Plants vs Zombies Battle for Neighborville (XBOX ONE)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
39,99€ 29,99€
Spletna cena: 29,99€
Stara cena: 39,99€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Plants vs. Zombies Battle for Neighborville (XBOX ONE) - Pripravite se na naslednjo generacijo odštekane večigralske streljanke založnika EA, ki vsebuje povsem nov način igranja igralca proti sovražnikom, šest načinov za boj igralcev proti igralcem, bojno areno in še več!


Pripravite svoje izstreljevalnike graha za naslednje odštekano poglavje v nizu Plants vs. Zombies. Napetosti se prenesejo onkraj Neighborvilla v nove družabne regije za prosto raziskovanje na zunanjem robu najbolj oblegane soseske v igrah.


Izberite enega od 20 popolnoma prilagodljivih razredov likov in izpopolnite svoj slog igranja ter si prislužite nove nagrade za vsako zmago na bojišču.


Pridružite se prijateljem na kavču ali prek spleta in se spopadite z množico novih izzivov ter porazite računalniško nadzorovane sovražne horde, pomerite se z drugimi igralci prek spleta ali pa preživite uničenje v novi bojni areni. 


Raziskujte naprej. Napetost po zemlji se je razširila s tremi prosto regijami za prosto raziskovanje in enim načinom boja proti sovražnikom. Združite se z največ tremi prijatelji na družabnem območju Giddy Park in znova zavzemite območja Weirding Woods, Mount Steep in Neighborville Town Centre.


Igrajte s prijatelji. Združite sile, da izkusite sodelovalno igranje na kavču v vsakem načinu. Povežite se z največ tremi drugimi igralci in se bojujte skozi regije za prosto raziskovanje ali pa vskočite med boj največ 24 igralcev v spletnem večigralstvu.


Prilagodite vsak lik. Pridružite se nedavno razcvetelim rastlinam v starodavni bitki med rastlinami in zombiji z 20 v celoti prilagodljivimi razredi, vključno z novim razredom za ekipno igranje na vsaki strani. Edinstvene zmožnosti vsakega razreda preizkusite v šestih načinih boja med igralci, vključno z novo bojno areno.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.