Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Obnovljen Xbox One X 1TB bele barve + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox One X z 1TB diskom bele barve
  • Obnovljen Microsoft Xbox One brezžični kontroler
  • HDMI kabel in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


Xbox One X z 1TB kapaciteto je v bistvu vrhunec moči in zmogljivosti v svetu Xbox konzol. Čeprav so že izšli nasledniki kot sta Xbox Series X in S, Xbox One X še vedno ostaja relevanten v svetu igričarstva.

Najbolj vpadljivo je seveda povečanje grafične moči v primerjavi s prvotnim Xbox One. Sposoben je 4K HDR igranja, kar je prava poslastica za oči na združljivih televizorjih. Konzola podpira vse iste igre kot njeni predhodniki, vendar z boljšimi grafičnimi detajli in hitrejšimi časi nalaganja.

Glede na to, da je ta model opremljen s 1TB trdim diskom, boste imeli dovolj prostora za večino svojih iger, DLC-jev in dodatkov. Za gamerje, ki se resnično želijo potopiti v svet visoke ločljivosti in podrobnosti, je 1TB povsem primerno.

V primerjavi z PlayStation 4 Pro, je Xbox One X občutno močnejši v grafičnem pogledu. Čeprav obe konzoli ponujata 4K igranje, Xbox One X nudi bolj gladko izkušnjo z višjimi sličicami na sekundo.

Kot gamer bi rekel, da je ta konzola idealna za tiste, ki si želijo vrhunske grafične izkušnje, ne da bi zapustili ekosistem Xbox. Je malce dražji od drugih modelov, vendar njegova zmogljivost upravičuje višjo ceno.

Zaključek, če želite najboljše od Xboxa in ste pripravljeni investirati v moč in zmogljivost, potem je Xbox One X z 1TB kapaciteto tista konzola, ki jo morate resno upoštevati.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.