Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Tormented Souls (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Tormented Souls za Nintendo Switch je osvežujoča vrnitev k klasičnim survival horror igram, ki prinaša strah in napetost v vsakem koraku. V tej igri prevzamete vlogo Caroline Walker, ki se prebudi v starodavni bolnišnici, obdana z grozo in skrivnostmi. Vaša naloga je razkriti resnico o tem mračnem kraju in odkriti, kaj se je zgodilo z izginulimi dvojčicami.

Tormented Souls združuje klasične elemente survival horror žanra, kot so omejena streliva, reševanje ugank in intenzivno raziskovanje, s sodobnimi mehanikami in grafičnimi izboljšavami. Navdušenci nad igrami, kot sta Resident Evil in Silent Hill, bodo našli veliko znanih elementov, ki so bili preoblikovani in prilagojeni sodobni igralni izkušnji.

Grafična podoba in atmosfera v Tormented Souls sta izvrstno izdelani, s srhljivimi okolji in dobro zasnovanimi strašljivimi trenutki, ki igralce držijo na robu sedeža. Zvok igra ključno vlogo pri ustvarjanju napete atmosfere, s srhljivimi zvočnimi učinki in glasbo, ki povečujejo občutek strahu.

Kljub temu, da je igra močno osredotočena na atmosfero in pripoved, nekateri igralci morda pogrešajo bolj moderno igralno mehaniko, saj se Tormented Souls močno naslanja na nostalgične elemente. Vendar pa je ravno ta retro pridih tisti, ki igri daje edinstven čar in jo loči od sodobnih horror iger.

Tormented Souls je odlična izbira za vse ljubitelje klasičnih survival horror iger, ki iščejo novo igro, polno strahu, ugank in raziskovanja. Caroline Walker in njena pot skozi mračno bolnišnico vam bosta prinesla ur napete igralne izkušnje. Pripravite se na potovanje skozi grozo in odkrijte skrivnosti, ki jih skriva Tormented Souls!

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.