Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Super Mario Party Jamboree (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
56,00€
Cena: 56,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Najbolj zabavna zabava: Super Mario Party Jamboree
Super Mario Party Jamboree je najnovejša igra iz serije Mario Party, ki bo na voljo za Nintendo Switch oktobra. Gre za igro družabnega značaja, ki jo lahko igrajo tako otroci kot odrasli, še posebej ljubitelji Mario iger. Igra vključuje več kot 110 mini iger in pet novih igralnih plošč, kar zagotavlja nešteto ur zabave in tekmovanja. Super Mario Party Jamboree je popolna izbira za zabave, družinska srečanja ali preprosto sproščeno preživljanje časa s prijatelji.

Barvite plošče in številne mini igre
V Super Mario Party Jamboree boste raziskovali različne igralne plošče, kot so Rainbow Galleria, Roll 'Em Raceway, King Bowser's Keep, Mega Wiggler's Tree Party in Goomba Lagoon. Vsaka plošča prinaša edinstvene mehanike igranja in okoljske izzive, na primer Turbo Dice v Roll 'Em Raceway, ki omogoča premik za kar 40 mest, ali pa plimo, ki spreminja poti v Goomba Lagoon. Med mini igrami boste uporabljali Joy-Con kontrolerje na različne načine, kot so tresenje in nagibanje, kar igri dodaja še več dinamičnosti in interaktivnosti.

Grafika in zvok prinašata praznično vzdušje
Grafika v Super Mario Party Jamboree je živahna in barvita, kar je značilno za vse Mario igre. Vsaka igralna plošča je podrobno oblikovana, z edinstvenimi temami in ozadji, ki oživijo svet Mario. Zvočna podlaga je vesela in energična, z znanimi melodijami, ki spremljajo igro in dodajajo k prazničnemu vzdušju. Zvočni efekti mini iger in interakcij na ploščah so odlično sinhronizirani in prispevajo k celotni izkušnji zabave.

Dolžina igre in večigralski način
Super Mario Party Jamboree ponuja nešteto ur igranja, saj vključuje preko 110 mini iger in sedem različnih igralnih plošč. V novem tekmovalnem načinu Koopathlon lahko tekmuje do 20 igralcev hkrati, kar je prva takšna možnost v seriji. Igra ponuja tudi različne dodatne načine igranja, tako da lahko vsak najde nekaj zase. Ne glede na to, ali igrate sami ali s prijatelji, vam igra ponuja ogromno vsebine in ponuja možnost večkratnega igranja, saj vsaka igralna plošča prinaša drugačno izkušnjo.

Primerjava z drugimi Mario Party igrami
Super Mario Party Jamboree se primerja z prejšnjimi igrami v seriji, kot sta Super Mario Party in Mario Party Superstars. Nova igra prinaša največje število mini iger doslej in ponuja nove igralne plošče ter klasične, kot sta Mario's Rainbow Castle in Western Land. V primerjavi z Mario Party Superstars, ki je posodobila klasične plošče iz Nintendove ere, Jamboree uvaja več inovacij v igranju, kot so nove mehanike in večigralski načini, ki povečujejo dolgotrajnost in privlačnost igre.

Osebna izkušnja z igro in zahvala Konzolku
Igranje Super Mario Party Jamboree je bilo prava zabava. Najbolj sem uživala v načinu Koopathlon, kjer smo z ekipo tekmovali in se smejali ob različnih mini igrah. Spominjam se, kako sem skoraj zmagala v Lane Change, vendar me je prijatelj prehitel v zadnjem trenutku. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala več interakcij med igralci na igralnih ploščah, kar bi povečalo tekmovalni duh. Hvala Konzolku za omogočitev te izkušnje; igra je prava poslastica za vse ljubitelje družabnih iger. Super Mario Party Jamboree je polna smeha, izzivov in nepozabnih trenutkov, zaradi česar je idealna za vsako zabavo ali družinsko srečanje.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.