Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Super Mario Bros Wonder (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
54,00€
Cena: 54,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Prepričan sem, da nas čaka prava poslastica v prihajajoči igri Super Mario Bros. Wonder za Nintendo Switch. Klasika Mario v stranskem drsenju bo očitno deležna velike prenove z vključitvijo Čudovitih cvetov! Sodeč po opisu, bodo te igralne novosti sprožale spektakularne trenutke, ki jih bo treba videti, da bi jih verjeli. Predstavljajte si cevi, ki oživijo, uničujočo silo kot velika bodičasta krogla in še več nepričakovanih dogodkov imenovanih Čudoviti učinki.


V Super Mario Bros. Wonder bomo lahko izbirali med znanimi Mario liki, kot so Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi in Toad. Presenetilo me je odkritje novega Power-Upa, kjer se lahko preoblikujemo v Slona Mario in s svojim rilcem podiramo nasprotnike!


Že komaj čakam, da to čudovito izkušnjo delim s prijatelji. Možnost igranja z do tremi prijatelji na eni konzoli Nintendo Switch, kjer si lahko pomagate, se mi zdi idealna za skupno doživljanje tega zavijajočega se igralnega sveta.


Čeprav igre Super Mario Bros. Wonder še nismo dočakali, že zdaj začutim vznemirjenje in pričakovanje. Verjamem, da bo ta nova Nintendo Switch igra ponovno presegla vsa naša pričakovanja in nas ponovno popeljala v čarobni svet Super Maria.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.