Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Mario vs Donkey Kong (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še pet na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
50,00€
Cena: 50,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Mario vs. Donkey Kong za Nintendo Switch je napovedana igra žanra puzzle-platformer, ki jo razvija in izdaja Nintendo. Gre za predelavo igre z istim imenom iz leta 2004 za Game Boy Advance. Igra je načrtovana za izid 16. februarja 2024.

Igra je postavljena v tovarno igrač, kjer je Donkey Kong ukradel Mariove Mini-Mario igrače. Mario mora zdaj rešiti te uganke in pasti tovarne, da bi rešil svoje igrače in premagal Donkey Konga. Igralci vodijo Maria, ki se lahko giblje, skače, zbija in dviguje predmete. Dodatno lahko uporablja različna orodja, kot so kladiva in bombe, za reševanje ugank in premagovanje sovražnikov.

Če primerjamo to igro z drugimi puzzle-platformerji, kot so Limbo ali Inside, Mario vs. Donkey Kong ponuja bolj dinamično in barvito izkušnjo. Igra vključuje različne mehanike za reševanje ugank, kot so premikanje blokov, stikala in različni sovražniki ter šefi, ki jih je treba premagati.

Nova verzija za Switch prinaša posodobljeno grafiko, nove stopnje in šefe, vključno z bojem proti Donkey Kongu. Prav tako je dodan način za dva igralca, kjer lahko sodelujeta v reševanju ugank. To je odličen dodatek, ki zagotovo poveča ponovno igrivost.

Skupaj gledano, Mario vs. Donkey Kong za Switch obeta zanimivo in izzivalno izkušnjo za vse generacije igralcev. Z novejšo grafiko, dodatnimi stopnjami, šefi in načinom za dva igralca se igra kaže kot nepogrešljiv dodatek za ljubitelje puzzle-platformer iger.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.