Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Mario & Luigi Brothership (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
56,00€
Cena: 56,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Pustolovščina na morju: Mario & Luigi: Brothership
Mario & Luigi: Brothership je najnovejša igra v dolgoletni Nintendo RPG seriji, ki bo izšla novembra. Igra se osredotoča na morske dogodivščine bratov Maria in Luigija, ki se odpravljata na potovanje po otokih. Priporočljiva je za vse ljubitelje RPG iger in oboževalce serije Mario & Luigi, še posebej za tiste, ki uživajo v raziskovanju, reševanju ugank in strateških bojih. Morda ni primerna za tiste, ki raje igrajo akcijske igre brez elementov strateškega razmišljanja.

Zgodba o pustolovščinah na otokih
Mario & Luigi: Brothership sledi bratoma na njuni poti po svetu Concordia, kjer potujeta z ladjo Shipshape Island, ki je delno ladja in delno otok. Na svoji poti obiskujeta različne otoke, od tropskih gozdov do živahnih mest, ter srečujeta nove prijatelje, kot sta Connie in Snoutlet (ki ni prašič), ter znane obraze iz Kraljestva Gob, kot sta Peach in Bowser. Brata se morata zanašati na svojo bratsko vez in posebne Bros. Moves, da premagata ovire in uporabita močne Bros. Attacks v dinamičnih turn-based bojih, da bi rešila dan.

Grafika in zvočna podlaga: Prava paša za oči in ušesa
Mario & Luigi: Brothership je vizualno osupljiva igra z živahnimi in podrobnimi okolji, ki oživijo vsak otok, ki ga obiščete. Umetniški slog je barvit in privlačen, kar je značilno za Mario igre, vendar z dodatno globino, ki jo omogoča moč Nintendove konzole Switch. Zvočna podlaga je prav tako čudovita, z energičnimi melodijami, ki spremljajo vašo pustolovščino, ter zvočnimi efekti, ki poudarjajo akcijske trenutke in interakcije med liki.

Dolžina igre in večigralski način
Glede na ocene igralcev, naj bi glavna zgodba v Mario & Luigi: Brothership trajala približno 25 do 30 ur, odvisno od tega, koliko raziskujete in opravljate stranske naloge. Igra vključuje tudi večigralski način, kjer lahko igralci sodelujejo pri reševanju ugank in bojih, kar dodatno podaljša življenjsko dobo igre. Možnost skupinskega igranja s prijatelji dodaja novo dimenzijo izkušnji in omogoča še več zabave in strateškega načrtovanja.

Primerjava z drugimi RPG igrami serije Mario
Mario & Luigi: Brothership se primerja z drugimi igrami v seriji, kot je Mario & Luigi: Paper Jam. V primerjavi z Mario & Luigi: Paper Jam, prinaša Brothership svežino z morsko tematiko in novimi igralnimi mehanikami. Medtem ko Paper Jam združuje svetove Mario & Luigi in Paper Mario, se Brothership osredotoča na raziskovanje otokov in dinamične Bros. Moves, kar daje igri edinstven značaj. Prav tako prinaša več vsebine in izboljšano grafiko, ki izkorišča moč Switch konzole.

Osebna izkušnja in zahvala Konzolku
Med igranjem Mario & Luigi: Brothership sem bila popolnoma očarana nad barvitimi svetovi in zabavnimi liki. Ena izmed najbolj nepozabnih izkušenj je bila, ko sem z brati uspela premagati zahtevnega šefa z uporabo kombinacije Bros. Moves in Bros. Attacks. Vsaka nova otok in naloga sta prinesla nove izzive in presenečenja, kar je igro naredilo neskončno zanimivo. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala še več stranskih nalog in interakcij z NPC-ji, da bi še dodatno poglobila zgodbo. Zahvaljujem se Konzolku za omogočitev te čudovite izkušnje; igra je pravi biser za vse ljubitelje RPG iger in prinaša nepozabno pustolovščino na morju. Mario & Luigi: Brothership je popolna kombinacija zabave, strategije in raziskovanja, ki me je popolnoma prevzela.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.