Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Luigis Mansion 2 HD (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
52,00€
Cena: 52,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Luigi's Mansion 2 HD je navdušujoča nadgradnja originalne igre, ki prinaša vse čare in izzive priljubljenega naslova v visoki ločljivosti. V tej igri se Luigi, mlajši brat slavnega Maria, ponovno podaja v srhljive in duhove polne pustolovščine, tokrat z boljšo grafiko in izpopolnjenimi mehanikami igranja. Igralci bodo raziskovali različne strašljive vile, polne zank, ugank in duhov, ki jih je treba ujeti s pomočjo Luigijevega zvestega sesalca za duhove.

Ena izmed najbolj opaznih izboljšav v HD verziji je vizualna prenova. Teksture so bolj detajlirane, okolja bolj atmosferična in liki živahnejši, kar skupaj ustvarja bolj potopitveno in vizualno privlačno izkušnjo. Dinamična osvetlitev in senčenje dodatno poudarjata srhljivo vzdušje igre, kar je ključnega pomena za izkušnjo Luigijevega Mansiona.

Igralnost ostaja zvesta originalu, vendar z nekaj pomembnimi izboljšavami, ki igralcem omogočajo bolj gladko in intuitivno izkušnjo. Kontrole so prenovljene, da bolje izkoristijo zmogljivosti sodobnih konzol, kar omogoča lažje upravljanje z Luigijem in njegovim sesalcem. Poleg tega so dodane nove stopnje in ugankarski elementi, ki še povečajo raznolikost in globino igre.

Multiplayer način je še ena izboljšava, ki igri dodaja dodatno vrednost. Igralci se lahko zdaj povežejo s prijatelji in skupaj raziskujejo strašljive vile, kar prinaša novo dimenzijo sodelovanja in strategije v igralno izkušnjo. Ta način je odličen za tiste, ki iščejo več družabnih aspektov v igri in želijo deliti srhljive trenutke s prijatelji.

Čeprav je Luigi's Mansion 2 HD izboljšana verzija, nekateri igralci morda pogrešajo večje inovacije v temeljnih mehanikah igranja. Vendar pa globina in šarm originalne igre, skupaj z vizualnimi in igralskimi izboljšavami, zagotavljajo, da je ta HD nadgradnja vredna pozornosti tako novih kot starih oboževalcev serije.

Glasbena in zvočna podlaga sta prav tako deležni izboljšav, s kakovostnejšimi zvočnimi posnetki in bolj dinamično glasbo, ki še povečata vzdušje igre. Zvoki duhov, Luigijevih korakov in sesalca so bolj realistični, kar igralcem omogoča, da se še bolj potopijo v srhljivo avanturo.

V zaključku, Luigi's Mansion 2 HD je odličen primer, kako se klasična igra lahko prenovi in prilagodi sodobnim standardom, ne da bi pri tem izgubila svoj izvirni čar. Z izboljšano grafiko, prenovljeno igranostjo in dodanim multiplayer načinom je ta naslov obvezen za vsakogar, ki je užival v originalni igri ali pa išče kvalitetno in zabavno pustolovščino.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.