Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Ace Combat 7 Skies Unknown Deluxe Edition (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
53,00€
Cena: 53,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Vrnitev v nebo z Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition

Koliko časa je minilo, odkar smo lahko skočili v kul lovsko letalo, se podali v intenziven zračni boj in vse skupaj razstrelili, ne da bi morali prebrati debel priročnik za letenje? Ace Combat 7: Skies Unknown prinaša dobrodošlo vrnitev serije in žanra, ki je že dolgo odsoten iz mainstream iger. Z Deluxe izdajo lahko uživamo v dodatnih vsebinah in izboljšanih vizualnih efektih, kar še povečuje celotno izkušnjo. Igra je primerna za vse ljubitelje arkadnih letalskih iger, medtem ko ni najboljša izbira za tiste, ki iščejo realistične simulacije.

Zgodba in novi elementi v Deluxe Edition

Ace Combat 7 se vrača s kompleksno zgodbo, ki vključuje dve vojskujoči se naciji in vas, osramočenega nekdanjega pilota, ki je v zaporu. V Deluxe izdaji so vključeni dodatni elementi, kot so novi lovski letali, izboljšave za vaša letala in dodatne misije, ki še bolj poglobijo vašo izkušnjo. Prav tako vključuje PSVR način za bolj potopitveno igranje. Kljub temu je zgodba še vedno precej zapletena in mestoma nesmiselna, kar lahko moti pretok igre.

Grafika in zvočni efekti, ki vas popeljejo v višave

Ace Combat 7 izstopa po svoji izjemni grafiki in zvočnih učinkih. Podrobno izdelana letala se prebijajo skozi oblake, deževne nevihte in peščene viharje, medtem ko se borite proti sovražnikom. Vizualni efekti, kot so kaplje dežja na vaši kabini in osupljivi eksplozije, naredijo igro še bolj realistično in zanimivo. Ta podrobnost doda spektakularnost borbam, kar vas še bolj potopi v svet igre.

Čas igranja in večigralski način

Glavna kampanja Ace Combat 7 traja med 10 in 15 urami, kar je primerna dolžina za tovrstno igro. Večigralski način ponuja zabavne dogfight tekme, kjer se lahko pomerite proti drugim igralcem v ekipnih ali prostih borbah. Napredovanje v večigralskem načinu je dobro uravnoteženo, saj vaša letala, pridobljena v kampanji, lahko uporabljate tudi v večigralskih igrah. Čeprav to omogoča nekaj prednosti izkušenim igralcem, še vedno zmaga tisti, ki najbolje obvlada letenje.

Primerjava z drugimi letalskimi igrami

Ace Combat 7 sem primerjala z drugimi letalskimi igrami, kot sta Microsoft Flight Simulator in War Thunder. Medtem ko Microsoft Flight Simulator ponuja izjemno realistične simulacije letenja, Ace Combat 7 izstopa po svojem arkadnem slogu in dinamičnih zračnih bojih. War Thunder ponuja podobno akcijsko izkušnjo, vendar z večjim poudarkom na zgodovinskih letalih in realističnih bojih. Ace Combat 7 pa se osredotoča na futuristična letala in vznemirljive misije, ki vas držijo na robu sedeža.

Osebna izkušnja z Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition

Igranje Ace Combat 7 je bila neverjetna izkušnja, ki me je spomnila na pretekle igre iz te serije. Najbolj sem uživala v adrenalinskih zračnih bojih, kjer so moji refleksi in taktične veščine prišle na preizkušnjo. Vizualni efekti in zvočna podlaga so ustvarili realistično izkušnjo letenja, ki me je popolnoma potopila v igro. Kljub nekaterim frustracijam, kot so pomanjkanje naprednih vaj in zapletena zgodba, je igra na splošno izpolnila moja pričakovanja. Deluxe izdaja z dodatnimi vsebinami in izboljšavami je definitivno vredna nakupa za vse ljubitelje serije. Zahvaljujem se Konzolku za zagotovitev te igre, ki mi je omogočila, da ponovno doživim čar letenja in zračnih bojev.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.