Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Tour de France 2024 (XBOX SERIES X)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
45,00€
Cena: 45,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Tour de France 2024: osvojite rumeno majico

Tour de France 2024 vas postavlja v vlogo profesionalnega kolesarja, ki tekmuje na Grand Touru, da bi osvojil prestižno rumeno majico. Igra vključuje napeto tekmovanje, kjer se boste morali pomeriti z najboljšimi svetovnimi kolesarji. Nova funkcija igre, način Criterium, omogoča dirkanje z do šestimi igralci iz celega sveta, kar prinaša dodatno mero strategije in adrenalina. Igra je odlična za ljubitelje kolesarstva, ki uživajo v napetih tekmah in taktičnem razmišljanju.

Prilagodite svojo strategijo za zmago

V igri Tour de France 2024 boste med več kot 900 profesionalnimi kolesarji izbrali svojo ekipo dveh kolesarjev in prilagodili strategijo glede na značilnosti etap. Vsaka dirka je edinstvena priložnost za izvedbo vaše taktike, ne glede na to, ali gre za vzpon na Col du Galibier ali šprint na ravninskih odsekih. Sodelovanje v tedenskih tekmah vam omogoča odklepanje bonusne vsebine, kot so novi kolesarji in majice ekip World Tour, s čimer še dodatno izboljšate svojo ekipo.

Osupljiva grafika in realistično vzdušje

Grafika v Tour de France 2024 je izjemna, saj prinaša realistično upodobitev kolesarskih dirk in pokrajin. Zvok v igri je prav tako vrhunski, kar pripomore k občutku, da ste resnično del dirke. Igralni način je intenziven in zahteven, kar igralca ves čas drži na trnih. Vsaka dirka je preizkušnja vaših spretnosti in taktičnega razmišljanja, kar naredi igro izjemno zadovoljujočo.

Nova funkcija več igralcev: Criterium

Največja novost v Tour de France 2024 je način Criterium, ki omogoča spletne dirke z največ šestimi igralci. Vsaka igra zahteva prilagoditev strategije glede na značilnosti etape in naključno izbrane vrste kolesarjev. S svojo ekipo lahko sodelujete v spletnih dirkah, zbirate točke in se potegujete za odklenitev legendarnih kolesarjev. Igra ponuja nešteto možnosti za večkratno preigravanje, saj vsaka dirka prinaša nove izzive in priložnosti za zmago.

Primerjava z drugimi kolesarskimi igrami

Tour de France 2024 se primerja z igrami, kot sta Pro Cycling Manager in Zwift, vendar ponuja edinstveno izkušnjo s svojo osredotočenostjo na taktično dirkanje in realistično upodobitev dirk. Medtem ko Pro Cycling Manager poudarja upravljanje ekipe in Zwift simulira kolesarjenje v zaprtih prostorih, Tour de France 2024 združuje elemente obeh iger in dodaja napetost neposrednih spletnih dirk. Ta kombinacija naredi igro posebej privlačno za ljubitelje kolesarstva.

Moja osebna izkušnja z igro Tour de France 2024

Igranje Tour de France 2024 je bilo zame resnično razburljivo doživetje. Najbolj sem uživala v načinu Criterium, kjer sem se lahko pomerila z igralci iz celega sveta in preizkusila svoje taktične spretnosti. Kljub nekaj frustracijam ob težjih etapah sem bila na koncu vedno zadovoljna z doseženimi uspehi. Posebna zahvala gre Konzolku za zagotavljanje te igre. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala več možnosti za prilagoditev kolesarjev in več interakcij z okoljem. Ena izmed zanimivih zgodb iz igranja je bila, ko sem v napeti dirki na zadnjem kilometru prehitela vse tekmece in osvojila zmago. Deluxe izdaja igre prinaša dodatne naloge in posebne kolesarje, kar še povečuje dolgotrajnost in privlačnost igre.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.