Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Mortal Kombat 1 (XBOX SERIES X)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
46,00€
Cena: 46,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Pripravi se na vznemirljiv svet Mortal Kombat 1, ki ti odpira vrata v svet nepozabnih bojev in izjemnih likov. Ta igra, ustvarjena v kreativnih umetniških rokah NetherRealm Studios, te bo popeljala v čisto novo Mortal Kombat vesolje, skrbno oblikovano pod taktirko Fire God Liu Kanga.


Pričakuje te prvovrsten nabor šestih igrivih likov, med katerimi so Homelander, Quan Chi, Omni-Man, Ermac, Peacemaker v upodobitvi Johna Cene in Takeda. Vsak od njih prinaša unikatno energijo in posebne bojne sposobnosti v igro, kar obljublja neponovljivo igralno izkušnjo.


Da bi izkušnjo igre še nadgradili, prvi Kombat Pack vsebuje tudi pet različnih opremljivih kož. To so Jean Claude Van Damme za Johnny Cage, Tremor, Khameleon, Mavado in Ferra. S temi dodatki bomo še bolj potopljeni v edinstveno Mortal Kombat vesolje in bomo lahko dodatno prilagodili svoje like.


Zakorakaj v Mortal Kombat 1 in doživi nabor likov in kož, ki presegajo tvoja pričakovanja. Pridruži se nam v tem navdušujočem svetu, kjer bo tvoje igralno doživetje poneseno na povsem novo raven.


Ne zamudi ugodnosti za prednaročnike. Kdor prenaroči igro, bo prejel Shang Tsunga kot igriv lik in dostop do bete, ki bo na voljo avgusta 2023 za PS5 in Xbox Series. To je odlična priložnost, da si med prvimi, ki izkusijo novo igro, hkrati pa sodeluješ v njenem razvoju.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.