Rage 2 (XBOX ONE) - Rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
20,00€
Spletna cena: 20,00€
Brez DDV: 20,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Rage 2 (XBOX ONE) - V divjo puščavo vnesite pokol, kaos in pravico. Po padcu asteroida, ki je popolnoma zdesetkal 80 % svetovnega prebivalstva, se je civilizacija zmanjšala na brezpravno puščavo, kjer se neprizanesljive in krvi željne tolpe klatijo po odprtih cestah, tiranska oblast "The Authority" pa skuša zavladati z jekleno pestjo.


Kot Walker, poslednji vojak v puščavi in edina grožnja njihovi nadvladi, ste bili oropani svojega doma in prepuščeni sami smrti. Sedaj pa imate priložnost, da stvari postavite nazaj na svoje mesto: v prvoosebni igri v odprtem svetu z absurdnim spopadom z vozili pustošite za pravico in svobodo in v svet, poln nastajajoče norosti, s super močmi vnašate kaos.


V boju proti sadističnim bandam divjajte po neusmiljeni puščavi, da bi našli orodja in tehnologijo, ki jih potrebujete za nadvlado zatiralne oblasti "The Authority".


Igra Rage 2, ki združuje izvorno prvoosebno strelsko igro razvijalcev id Software in mojstrovino odprtega sveta razvijalcev Avalanche Studios, vas vabi, da z uporabo zbirke nadgradljivega orožja, uničujočimi močmi Nanotrite in načinom "Overdrive" povzročite ogromno škodo – imate možnost, da svoje orožje potisnete preko normalnih mehaničnih zmožnosti.


V igri lahko uporabljate pester nabor robustnih in za puščavo primernih vozil, vse od monster truckov pa do žirokopterjev, ki so kot nalašč za dirkanje skozi pustinjo, in se bojujte za oblast nad vsemi večjimi teritoriji proti okrutnim frakcijam blaznežev, mutantov in pošasti.


V iskanju oblasti "The Authority" potujte po prostrani in pisani pokrajini, od bujnih džungel in nepredvidljivih močvirij do s soncem obsijanih puščav. Na razpolago imate pravo orožarno, da se lahko borite za vsak centimeter prostrane puščave.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.