Novi delovni čas - PON-PET 9:30 - 17:30 - SOBOTE 10:00 - 17:00
 

FIFA 19 (XBOX ONE) - Rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

FIFA 19 (XBOX ONE) - Nedolgo po izidu Fife 18, so se oboževalci že zanimali za izid igre Fifa 19 in sedaj je tudi uradno že predstavljen. EA bo že tretje leto zapored, zelo verjetno uporabil mehanizem igre Frostbite Engine. Le ta bo poskrbel za nekaj osupljivih podrobnosti v igri ter osupljive svetlobne učinke.


Zahvaljujoč UEFA Champions League, boste imeli možnost kontrolirati vsak aspekt v vsaki minuti na igrišču.


Active Touch System, nov sistem, ki bistveno spremeni način sprejema in brca žoge, kar vam omogoča natančnejši nadzor, gladko gibanje ter večjo možnost ustvarjalnosti.


Dynamic Tactics, omogoča igralcem orodja za nastavitev večih taktičnih prostopov, globje prilagajanje pred tekmo in nove opcije za prilagajanje med igro. Vsak taktični pristop je sestavljen iz formacije, mentalitete ter napadalne in obrambne načine igranja, tako da lahko preprosti prilagajate igro v vsaki situaciji.


Real Player Motion Technology je sistem animacije, ki spreminja igro in prinaša izboljšano osebnost igralca ter gibe. Izpopolnjene animacije za taktično zaščito, vpliv na ravnotežje ter prerivanje z igralci vodijo do realističnih premikov, odzivnosti in osebnosti igralca.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.