Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

FIFA 18 + World Cup Russia (XBOX ONE)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

FIFA 18 (XBOX ONE)


29. maja največji nogometni turnir praznuj z brezplačno* posodobitvijo vsebine 2018 FIFA World Cup Russia. EA SPORTS FIFA 18 je že v trgovinah in briše meje med virtualnim in resničnim svetom, saj na zaslonu oživijo igralci, ekipe in vzdušje svetovnega prvenstva.


Praznuj najbolj priljubljen šport na svetu z dodatkom največjega nogometnega turnirja, ki ga prinaša Svetovno prvenstvo v nogometu 2018 v Rusiji. Lastniki igre FIFA 18 bodo na konzolah PlayStation 4 in Xbox One ter osebnih računalnikih 29. maja prejeli brezplačno* posodobitev vsebine, s katero bodo lahko izkusili najpomembnejši turnir na svetu z realistično igro, ekipami, štadioni in drugimi dodatki. 


Načini iger 


Svetovno prvenstvo v nogometu 2018 v Rusiji: Izberi enega od 32 kvalificiranih nacionalnih moštev in se podaj skozi realistično upodobitev zaključnega turnirja - od tekem v skupinah do finala v Moskvi. 


FIFA World Cup Kick-Off: Sam ali s prijatelji zaženi tekmo brez spletne povezave, pri čemer so ti na voljo uradne ekipe, dresi, grafični elementi in prepričljive izkušnje štadionov s svetovnega prvenstva. 


Prilagojen turnir FIFA World Cup: Izberi katerokoli licencirano državno moštvo, od ZDA do Italije, in uresniči svoje sanje svetovnega pokala, kjer lahko sam določiš rezultate žreba skupin. 


FIFA World Cup Ultimate Team: Ultimate Team, najbolj priljubljen način igre v igri FIFA 18, se vrača s svežo izkušnjo svetovnega prvenstva. Zahvaljujoč prenovljenemu sistemu medsebojnih odnosov, legendarnim igralcem FIFA World Cup ICONS in dinamičnim igralskim elementom, ti FIFA World Cup Ultimate Team omogoča, da ustvariš lastno sanjsko moštvo mednarodnih igralcev. 


Realistična izkušnja svetovnega prvenstva v nogometu 


Uradni elementi svetovnega prvenstva: Realistična moštva, dresi, oznake, žoge in slavna trofeja zagotavljajo celovito in uradno izkušnjo turnirja v igri FIFA 18. 


Prepričljivo vzdušje: Posodobitev z vsebinami svetovnega prvenstva vključuje vseh 12 štadionov v Rusiji. Uživaj v prizorih in zvokih s turnirja, pri čemer izkušnjo zagotavljajo realistični štadioni, oglasi, oprema, zastave državnih moštev in gledalci v visoki ločljivosti.


Realističen videz: Uradni paket grafične opreme in elementov prenosov zagotavlja realistično nogometno izkušnjo, ki se nadaljuje tudi izven igrišča, zahvaljujoč filmskim prizorom v pogonu Frostbite, s katerimi boš v izkušnji užival še dolgo po zaključnem žvižgu piščalke. 


FIFA World Cup Ultimate Team 


Popolnoma nove nogometne legende FIFA World Cup: FIFA World Cup Ultimate Team bo vključeval nekatere izmed najbolj prepoznavnih igralcev iz zgodovine turnirja.


Prenovljen sistem odnosov: FIFA World Cup Ultimate Team zagotavlja drugačne načine za povezovanje tvojih najljubših mednarodnih igralcev. Namesto klubov in lig, boš moral pri oblikovanju in organizaciji svojega moštva upoštevati narodnosti in konfederacije. 


Nabor igralcev za svetovno prvenstvo: FIFA World Cup Ultimate Team vključuje posodobljena moštva iz vseh kvalificiranih držav in tako zagotavlja vse, kar potrebuješ za oblikovanje sanjskega mednarodnega moštva. 


Dinamični elementi svetovnega prvenstva: Elementi FIFA World Ultimate Team se bodo spreminjali glede na predstave igralcev, ki so izstopali na posameznih tekmah. Ti igralci bodo deležni izboljšanih statistik, kar zagotavlja svežo in prepričljivo izkušnjo za celoten turnir. 


*POSODOBITEV S SVETOVNIM PRVENSTVOM BO ZA PRENOS NA VOLJO 29. MAJA 2018. POSODOBITEV ZAHTEVA FIFA 18 NA KONZOLAH PLAYSTATION 4 ALI XBOX ONE ALI OSEBNEM RAČUNALNIKU (NA VOLJO POSEBEJ), VSE PREDHODNE POSODOBITVE IN INTERNETNO POVEZAVO 


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.