Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljena Xbox 360 Kinect kamera + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še štirje na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Senzor Xbox 360 Kinect je dodatek za igralno konzolo Microsoft Xbox360. Popelje vas v nov svet aktivnega igranja iger, kjer štejejo le gibi vašega telesa. Popolnoma svobodno, brez pripomočkov in mega zabavno!


Igranje iger še nikoli ni bilo tako preprosto, saj je pomembna samo aktivnost vašega telesa, ki jo senzor zazna in prenese v virtualno okolje. Vse poteka po naravni poti, če želite skočiti, skočite, želite brcniti žogo, enostavno brcnete, Kinect se bo v trenutku odzval na katerikoli gib vašega telesa. Senzor aktivirate s tem, da pomahate, konzola v trenutku prepozna vaš profil in že ste pripravljeni na igro.


Poleg gibanja pa je vgrajeno tudi prepoznavanje zvočnih ukazov, ki vam omogočajo upravljanje konzole z določenimi nastavitvami in vsebinami, ki jih želite predvajati. Senzor ima integrirano RGB kamero in globinsko enoto, ki jo sestavlja infrardeči projektor, črnobeli CMOS senzor in večnamenski mikrofon. Omogoča popolno 3D identifikacija, saj prepozna obrazne poteze in glas uporabnika.


KAJ JE Z GARANCIJO?


Dodatna oprema je rabljena in odlično ohranjena. Vsi rabljeni izdelki so temeljito testirani in očiščeni takoj znotraj kot zunaj. Garancija je 6 mesecev.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.