Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Logitech G29 Dirkalni Volan (PS4 |PS3 | PC)

(1 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
240,00€
Cena: 240,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Logitech G29 Dirkalni Volan (PS4/PS3/PC) - Visoko kakovosten volan Logitech G29 ponuja realen občutek vožnje ob igranju igre. Opremljen je z Dual-Force motorjem, ki zagotavlja dosledno natančnost in hitre povratne informacije. Omogoča priklop preko USB vmesnika, primeren pa je za PS3 in PS4 naprave.


Volan Logitech G29 je kakovosten in visoko učinkovit sistem, ki zagotavlja realističen občutek vožnje ob igranju dirkaških iger. Odlikuje ga dvojni Force Feedback motor, ki omogoča hiter prenos podatkov cestišča, potrebnih za zmago.


Opremljen je z vsemi gumbi, ki so potrebni ob igranju in za nastavitve. Premišljeno nameščene LED lučke vam predlagajo kdaj je primeren čas za menjavo prestave in vam omogočajo, da ohranite največji možni pospešek.


Zasnovan je bil za uporabo na Playstation PS3 in PS4 igralnih konzolah. Uporabite volan na vaši PS igralni konzoli in si zagotovite zmago!


Odlikuje ga visoko zmogljiv Dual-Force motor, ki zagotavlja dosledno natančnost in poskrbi za popolnoma realen občutek vožnje. Ne glede na teren podlage na kateri trenutno vozite ponuja hitre povratne informacije in dejansko simulira učinek sile.


Ponaša se s spiralnimi zobniki, ki zagotavljajo hiter, gladek in natančen nadzor nad vožnjo. Zahvaljujoč uporabljenim zobnikom, ki se običajno nahajajo v avtomobilskem menjalniku, se zmanjšajo neželen hrup in vibracije volana. Anti-backlash funkcija zagotavlja odlično povezavo in povečuje nadzor nad vožnjo, uporaba magnetnih polj pa vaš zaznava položaj za volanom.


Izdelan je iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo dosledno dirkaško akcijo in dolgotrajno zanesljivost. Trdni jekleni ležaji dopolnjujejo gred volana, pedala pa so izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla.


Za zagotavljanje popolnega nadzora in dolgotrajnega udobja je površina volana prevlečena z mehkim usnjem, ki je ročno šivano in ustvarja športni občutek.


Na volanu so nameščeni vsi kontrolni gumbi, ki jih potrebujete za igranje in nastavljanje igre na takojšnjem dostopu. Za dodatne podrobne nastavitve vožnje vam je na voljo 24-točkovna številčnica, ki jo upravljate preko +/- gumba na prednji strani. Premišljeno nameščene LED lučke pa vam predlagajo kdaj je primeren čas za menjavo prestave in vam omogočajo ohranjanje največjega možnega pospeška.


Omogoča rotacijo za 900°, kar pomeni, da volan lahko zavrtite dvakrat in pol, to pa vam daje še izboljšan občutek realnega avtomobila.


Za natančno določanje v katero smer je volan obrnjen pa ima nastavljen vizualni indikator.


Za popolnoma doživeto in realno igro so volanu priložene ločene pedalke z vgrajenim plinom. le te vam omogočajo natančno pospeševanje, zaviranje in prestavljanje, z občutkom realnega avtomobila.


Izdelane so iz vzdržljivega nerjavečega jekla, gumirane nogice pa zagotavljajo varen oprijem tal in preprečuje drsenje.


Svojo dirkalno izkušnjo pa lahko kadarkoli dopolnite z Driving Force Shifter 6-stopenjskim menjalnikom.


Vsebina paketa:


  • Volan Logitech G29
  • Pedala
  • Napajalnik

Volan:


  • Rotacija: za 900°
  • Višina: 27 cm
  • Širina: 26 cm
  • Dolžina: 27,8 cm
  • Teža: 2,25 kg (brez kablov)

Pedala:


  • Višina: 16,7 cm
  • Širina: 42,85 cm
  • Globina: 31,1 cm
  • Teža: 3,1 kg (brez kablov)

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.