Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 500GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Dobavljivost: 2-3 dni

100,00€
Cena: 100,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim s 500GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim s 500GB trdim diskom je resnično konzola, ki združuje najboljše iz sveta Xbox 360. S 500GB prostora imate dovolj možnosti za shranjevanje vseh vaših iger, dodatkov in medijskih datotek. Ta konzola vam ponuja obilico prostora, da uživate v svoji igralni knjižnici brez skrbi o prostorskem pomanjkanju.

Slim model je elegantnejši in tišji od svojega predhodnika, originalnega Xbox 360. Je tudi manj nagnjen k napakam, kot je zloglasni "Red Ring of Death", kar pomeni, da lahko igrate dlje in brez skrbi. V kombinaciji z zanesljivim delovanjem in izboljšano estetiko je to paket, ki ga je težko prezreti.

Xbox 360 je znan po svoji odlični igralni knjižnici, ki vključuje naslove kot so "Halo", "Gears of War" in mnoge druge. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad streljačinami, športnimi igrami ali pustolovščinami, Xbox 360 Slim s 500GB ponuja nekaj za vsakogar. 

Vse v vsem, Xbox 360 Slim je fantastična izbira za tiste, ki želijo kvalitetno igralno izkušnjo brez nepotrebnih komplikacij. Z 500GB prostora, izboljšanim dizajnom in robustno knjižnico iger, je ta konzola vredna vsakega centa za tiste, ki iščejo dobro zaokroženo igralno platformo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.