Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Game Pass Core 1 mesec (XBOX ONE | XBOX SERIES | XBOX 360)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
10,00€
Cena: 10,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Xbox Live Gold 1 mesec naročniška kartica vam omogoča mrežno igranje (multiplayer)  iger preko Xbox Live. Gold naročnina omogoča vse kar je na voljo v Silver, poleg tega pa še: Multiplayer in Marketplace. S to kartico ste deležni 1 mesec naročnine.


Kako do brezplačne dostave?  


V kolikor želite prihraniti pri poštnini, vam lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Če se odločite, oddajte naročilo preko spletne strani, izberite dostava po elektronski pošti in plačilo po predračunu ali s kreditno kartico. Po prejemu plačila, vam na email pošljemo ključ.


  • Način za več igralcev - s prijatelji se boste lahko pomerili v kooperativnem igranju ali igranu drug proti drugemu v različnih igrah !
  • Marketplace - virtualno tržišče, kjer člani z zlato naročnino prejmejo ekskluziven dostop do iger, napovednikov, video vsebin in mnogo več !
  • TrueSkill Matchmaking - način razvrščanja igralcev, ki vam bo našel optimalne nasprotnike glede na vaše igralne sposobnosti !
  • Parties - skupino prijateljev lahko povabite na Xbox Live Party, kjer lahko organizirate igre ali klepetate !
  • Gamer Feedback - sistem razvrščanja igralcev, s katerim določite igralce, ki se jim želite izogniti oz. igralce, s katerimi želite igrati, ko se boste ponovno prijavili na splet !Naročnina je na voljo samo v digitalni obliki, če jo naročite po pošti, vam na list papirja natisnemo kodo.


Aktivacijo lahko narediš na spletni strani redeem.microsoft.com z računalnika. Ampak pozor, če je nastavljena regija na Slovenijo, aktivacija ne bo delovala. Regijo boš moral spremeniti na Irsko ali Veliko Britanijo. Če naletiš na kakšne težave, ti lahko naročnino aktiviramo brezplačno, samo zaupaj uporabniško ime in geslo. Če to ni opcija, je vedno na voljo tudi tehnična podpora od Microsofta.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.