Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

EA Play 1 mesec (XBOX ONE)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Naročnina je na voljo samo v digitalni obliki, če jo naročite po pošti, vam na list papirja natisnemo kodo.


Aktivacijo lahko narediš na spletni strani redeem.microsoft.com z računalnika. Ampak pozor, če je nastavljena regija na Slovenijo, aktivacija ne bo delovala. Regijo boš moral spremeniti na Irsko ali Veliko Britanijo. Če naletiš na kakšne težave, ti lahko naročnino aktiviramo brezplačno, samo zaupaj uporabniško ime in geslo. Če to ni opcija, je vedno na voljo tudi tehnična podpora od Microsofta.


KAKO DO BREZPLAČNE DOSTAVE?  


V kolikor želite prihraniti pri poštnini, vam lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Če se odločite, oddajte naročilo preko spletne strani, izberite dostava po elektronski pošti in plačilo po predračunu ali s kreditno kartico. Po prejemu plačila, vam na email pošljemo ključ.


EA Access 1 mesec (XBOX ONE) Igraj najboljše kar ponuja EA Razširi svojo igralno zbirko z zbirko najboljših EA iger. Preizkusi prihajajočo igro še pred izidom. Prihraniš lahko 10 % ob nakupu digitalne EA igre na Xbox One. Igraj prvi Preizkusiš lahko prihajajočo igro še preden ta izide. Po uradnem izidu igre, lahko nadaljuješ z igranjem kjer si prenehal. Igraj več Povečuj shoji zbirko iger z EA zbirko najboljših Xbox One iger. Dragon Age: Inquisition, Titanfall, FIFA 15, Need for Speed Rivals. Igraj te igre in še mnoge druge kolikor želiš. Igraj ceneje Prihrani 10% za vse EA digitalne nakupe iz Xbox One Game Store, vključno z igro, prednaročili, razširjenimi paketi iger in vse kar ostalo.


Seznam iger, ki jih lahko igrate se nahaja tukaj.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.