Amiibo Bayonetta številka 62 (Super Smash)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogiZadnji izdelek na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času tudi brez spletnega naročila.
22,00€
Spletna cena: 22,00€
Brez DDV: 18,03€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Liki Nintendo lahko zdaj zaživijo na številne nove načine kot amiibo figure – so interaktivne figure, ki imajo možnost komuniciranja s posebej zasnovanimi igrami z združljivostjo z amiibo tako, da se le dotaknejo igralne ploščice Wii U GamePad.


amiibo lahko komunicira z igrami, združljivimi z amiibo, ko se jih igralec dotakne igralne ploščice Wii U GamePad, bere podatke v igre in shrani podatke v figurico.

V Super Smash Bros Wii U se lahko igralci borijo s svojimi amiibo figurami, ki so v lasti amiiba, ali proti njim, medtem ko jih med tem dvigujejo. Nato jih lahko pripeljejo s seboj na drugo konzolo Wii U in pokažejo, kako so trenirali in prilagodili svoje amiibo figure.

Različne igre, združljive z amiibo, bodo uporabljale amiibo na različne načine. Super Smash Bros. za Wii U bo prva igra, ki bo uporabljala amiibo. Igre, kot so Mario Party 10, Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker in Yoshi's Woolly World, naj bi podpirale tudi amiibo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.