Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Apple iTunes predplačniška koda 100 USD

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
110,00€
Cena: 110,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Apple iTunes predplačniška kartica za 100 ameriških dolarjev - preprosto se prijavi v svoj iTunes račun in naloži denar v svojo spletno denarnico. Z njo lahko nakupuješ glasbo, aplikacije, filme in druge vsebine na iTunes in App Store. Lahko se uporabi tudi kot digitalna darilna kartica.

Ta kartica je za ameriški Apple račun in ne bo delovala na slovenskem ali evropskem računu.

Predplačniška kartica je na voljo samo v digitalni obliki. Če jo naročite, vam na list papirja natisnemo kodo ali dostavo na elektronski naslov.

Najvišji dovoljeni enkratni nakup znaša 100 dolarjev.


V naši trgovini cenimo vašo varnost in želimo, da ste ob nakupu Apple predplačniških kartic dobro informirani. Zato bi vam radi na enostaven način pojasnili, kaj so Apple kartice in kako jih varno uporabljati.

Kaj so Apple iTunes kartice?

Apple iTunes kartice so predplačniška sredstva, ki se uporabljajo za nakup glasbe, aplikacij, filmov in drugih vsebin na iTunes in App Store platformah. Te kartice so kot darilni boni, ki jih lahko uporabite samo v iTunes in App Store.


Kaj Apple iTunes kartice niso?

Niso oblika vlaganja denarja ali investicije.

Niso splošno plačilno sredstvo za nakup izven iTunes in App Store platform.


Bodite pozorni na spletne prevare!

Žal obstajajo ljudje, ki poskušajo zlorabiti te kartice za pridobitev denarja na zvijačen način. Če vas neznanec prosi, da mu plačate z Apple iTunes karticami, je to lahko znak prevare. V takšnih primerih je najbolje, da prekinete stik z osebo.

To velja tudi za druge vrste predplačniških kartic, kot so kartice za Google, Apple Pay in kriptovalute (na primer Bitcoin).


Varno darovanje denarja

Če želite denar podariti ali nakazati, vam priporočamo, da to storite preko bančnega nakazila. To je varna metoda, ki jo lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli. Vaša banka vam bo pri tem z veseljem pomagala.

Upamo, da vam je to pojasnilo pomagalo bolje razumeti uporabo Apple iTunes kartic in kako se zaščititi pred potencialnimi spletnimi zlorabami. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč, smo vam vedno na voljo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.