Borderlands 1 & 2 The Collection (XBOX 360) - Rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Borderlands 1 (XBOX 360) - je mešanica med prvoosebnim streljačinam in FRP igram. V vsaki igri bomo razvijali svoj lik in njegovo prevozno sredstvo. Skozi naključno izbrane misije bomo srečali nova orožja, nove pošastke, nova oblačila in predmete. Igra ponuja neskončno izbiro orožja, predmetov in prilagoditev lika. S svojim karakterjem bomo okoli hodili v prvi osebi.


Igra omogoča tudi večigralski kooperativni način. Na avanturo se boste lahko podali skupaj še s tremi prijatelji. Najboljše, da ima vsak različno vrsto karakterja, da se ne boste kregali za najdene predmete.Borderlands 2 (XBOX 360) - ima novo osupljivo paleto proceduralno ustvarjenih pištol, ščitov, granat, artefaktov, sovražnikov in še več. Izberite svoj lik izmed enega od štirih razredov, s katerim se boste podali na pot skozi pozorno ustvarjeno in povezano zgodbo do novih in presenetljivih okolij planeta Pandora. Spoznavajte nove prijatelje, jih oborožite do zob in se borite skupaj z njimi na vašem iskanju neusmiljenega maščevanja. Igranje vlog: Vstopite v vlogo Gunzerker-ja čigar zelo smrtonosne spretnosti omogočajo hkratno rokovanje s katerimakoli dvema orožjema v igri. In ne samo to; te spretnosti boste nadgrajevali, tako da boste z njimi lahko počeli stvari, ki si jih niste niti predstavljali. Dvojne brzostrelke? Kul. Dvojni raketometi? Seveda. Dvojna ostrostrelska puška? Zakaj pa ne. Želite preizkusiti druge načine? Bolj taktične mogoče? Izbirate lahko med več razredi.


Dinamičen spletni Co-op, split-screen in LAN: Delite svoje dogodivščine s prijatelji tako na spletu kot preko LAN-a. Borderlands 2 ima brezhiben sistem, ki vam omogoča, da se priključite ali zapustite kampanjo, ne da bi morali ponovno zagnati igro. Še več, prenašate lahko tudi katerokoli že pridobljeno opremo.


Svetovno povezana zgodba: Znašli se boste sredi zamrznjene tundre planeta Pandora, kjer so vas pustili umreti, vi pa se odpravljate na velik maščevalni pohod. Izpostavite zlo ki obdaja Hyperion Corporation in se lotite direktorja Hyperion Handsome Jack-a, ki je izvedel vse-vesoljno prevaro.


Nov sistem orožij: Popolnoma nov način revolucionarnega proceduralnega sistema pomeni milijone in milijone možnih orožij. Pestrost in stil orožij v Borderlands 2 sta naravnost osupljiva in našli boste ogromno novih in inovativnih načinov za spopad s sovražniki na Pandori. Ogenj, elektrika, jedka kislina in še mnogo več, vam bo na voljo v vašem spopadu s silami Hyperion Corporation.


Nova okolja planeta Pandora: Lovite skozi popolnoma nova območja Pandore, ki so bolj živa kot kdajkoli prej. Od arktične tundre, skozi nevarne travnike, mimo skrivnostnih korozivnih jam in še dlje. Nepredvidljiv svet Pandore vas bo presenečal na vsakem koraku.


Čisto novi sovražniki: Cel kup novih sovražnikov je zunaj, ki so tam za to, da vas ubijejo! Dva nadležna, gorili podobna Bullymongs-a, zloben zalezovalec Stalkers in Hyperionova mehanksa vojska, ki jo vodi Handsome Jack, so samo nekateri od sovražnikov s katerimi se boste soočili na Pandori. Za vsako borbo bo treba ustvariti nove strategije, saj se sovražniki med seboj pogovarjajo in si pomagajo, da vi ne bi prišli daleč v svetu Pandore.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.