delovni čas pon-sob 10:00 do 18:00
 

Octopath Traveler 2 (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
53,00€
Spletna cena: 53,00€
Brez DDV: 43,44€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Octopath Traveler 2 (PS5) -  Ta igra je povsem nov del serije OCTOPATH TRAVELER, katere prvi del je izšel leta 2018 in je bil prodan v več kot 3 milijonih izvodov po vsem svetu. Grafika HD-2D, ki je združitev retro pixel arta in 3DCG, je v seriji še višja.


V svetu Solistije se osem novih popotnikov odpravi v razburljivo novo obdobje. Kam se boste odpravili? Kaj boste počeli? Čigavo zgodbo boste oživili? Vsaka pot je vaša. Podajte se na svojo lastno pustolovščino.


Lastnosti:

Začni svojo pustolovščino kot eden od osmih novih popotnikov, vsak s svojim poreklom, motivacijo in edinstvenimi spretnostmi.

Grafika HD-2D, ki je združitev retro pixel arta in 3DCG, je v seriji dosegla še večje razsežnosti.

Zgodba se dogaja v Solistiji, kjer se od vzhoda do zahoda razvijajo različne kulture in cvetijo industrije nove dobe. Plujete lahko po morjih in raziskujete vsak kotiček sveta, ki se spreminja iz dneva v noč.

Vsak popotnik ima edinstven nabor akcij poti, ki jih lahko uporabi v boju z meščani, za pridobivanje predmetov, za to, da na svoja potovanja vzame druge in še več. Kam se boste odpravili? Kaj boste počeli? Vsaka pot je vaša.

Ohranjena je znana mehanika iz prvotne igre, kot je svoboda razvijanja poklicev in spretnosti popotnikov ter sistema Break in Boost, zaradi katerih so bile bitke tako vznemirljive. Dodane so bile tudi nove mehanike.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.