delovni čas pon-sob 10:00 do 18:00
 

Street Fighter 6 (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
61,00€
Spletna cena: 61,00€
Brez DDV: 50,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Street Fighter 6 ima tri glavne načine igre: Fighting Ground, World Tour in Battle Hub. Fighting Ground vsebuje lokalne in spletne bitke, pa tudi načine usposabljanja in arkadne načine, ki vsebujejo podobno 2D bojevanje kot prejšnje igre v seriji, v kateri dva borca ​​uporabljata različne napade in posebne sposobnosti, da nokautirata svojega nasprotnika. World Tour je način zgodbe za enega igralca, ki vključuje prilagodljivega avatarja igralca, ki raziskuje 3D okolja z akcijsko-pustolovskim igranjem. Battle Hub deluje kot način spletnega lobija, druge funkcije pa bodo razkrite v prihodnosti.

Glavno borbeno igranje igre Street Fighter 6 temelji na merilniku pogona, sistemu, zasnovanem za spodbujanje ustvarjalnosti igralcev. Merilnik se lahko uporablja za pet različnih tehnik, pri čemer morajo igralci izbrati, kateri bodo dali prednost. Večina mehanike Drive Gauge temelji na predhodno obstoječih mehanikah iz prejšnjih glavnih iger Street Fighter, kot so Parry, Focus Attack, EX move itd. Igra ima dve vrsti nadzora: "klasična" krmilna shema ima postavitev s šestimi gumbi. ki deluje podobno kot prejšnji vnosi, medtem ko "moderna" krmilna shema dodeli posebne poteze enemu gumbu v kombinaciji s smernim vnosom.

Uporaba več super kombinacij se vrača iz podserije Street Fighter Alpha, vključno z različico Ultra Combo W iz Ultra Street Fighter IV. Vendar pa ima vsak lik samo tri super kombinacije, ki temeljijo na njihovem nivoju. Na primer, Ryujev Shinku Hadoken, Shin Hashogeki in Shin Shoryuken je mogoče uporabiti samo na ravni 1, 2 in 3.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.