F1 2022 (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še devet izdelkov na zalogi v skladišču. Nakup je možen predvidoma en delovni dan po oddaji spletnega naročila.
72,00€ 59,50€
Spletna cena: 59,50€
Stara cena: 72,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
F1 2022 (PS4) - V EA SPORTS™ F1® 22, uradni videoigriprvenstva 2022 FIA Formula One World Championship, vas čaka nova dobatekmovanja Formula 1® (F1 22, F1 2022). Sedite v nove avtomobile in se vokviru prenovljenih pravil podajte na novo sezono, preizkusite se na novemdirkališču Miami International Autodrome in okusite bleščavo ter glamur vnačinu F1® Life. Po stezi se boste pognali v fantastičnih novih bolidih sezone Formula1® 2022 z vsemi dvajsetimi vozniki in desetimi ekipami ter prisostvovali novimnačinom prenosa. Ustvariliboste lastno ekipo in jo popeljali do zmage v poglobljenem in prenovljenemkariernem načinu My Team, tekmovali proti drugim igralcem na razdeljenemzaslonu ali večigralstvu ter sedli v posebne superavtomobile.


*NOVA SEZONA, NOVA PRAVILA: nova doba bolidov F1. Raznoliki avtomobili sezapodijo po ikoničnih stezah, vključno z novo v Miamiju.
*ZVESTOBA RESNIČNOSTI: virtualno F1-izkušnjo pomagajo graditi kinematografičnipostanki v boksih, nove šprinterske dirke in podobno.
*PRILAGODLJIVA UMETNA PAMET: nov AI-sistem za manj izkušene slednjim pomaga, dane ostanejo zadaj.
*NAČIN  F1® LIFE: okusite bleščavo ter glamur karavaneFormule 1. Odklenite in razkažite superavte, obleke, dodatke in še kaj.
* MY TEAM: z določenim proračunom bosteizdelali lastno ekipo, sodelovali na razširjenih dogodkih posameznih oddelkovin urejali videz.
* KARIERA: desetletna kariera jeultimativni preizkus vaših vozniških veščin.
* FORMULA 2: vključen je tudi ta trenažnaliga z običajno ali skrajšano vsebino sezon 2021 in 2022.
* Dirkanje na razdeljenem zaslonu za dva.
* VR-VSEBINA: na PC-ju je igra združljivaz VR-čeladami!
 
F1®22 Game je uraden izdelek FIA Formula One World Championship. © 2022 ElectronicArts Inc. Logotip F1, F1, FORMULA 1 in povezane oznake so blagovne znamkepodjetja Formula One Licensing BV v sklopu F1. Licenco podeljuje Formula OneWorld Championship Limited. Logotip F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP, FORMULA 2,F2 in povezane oznake so blagovne znamke Federation Internationale del’Automobile in so uporabljene v skladu z ekskluzivno licenco. Vse pravicepridržane.
 
Prednaročilo:

*paket vsebine F1® Life Starter Pack,
* paket vsebine F1® 22 New Era Content Pack,
* 5000 navideznih kovancev PitCoin.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.