Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

WRC Generations (PS5) - rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

WRC Generations (PS5) - Še nikoli doslej se igre niso tako približale resničnemu svetovnemu prvenstvu v reliju! Letošnja simulacija WRC, je okrepljena s številnimi izboljšavami in optimizacijami.

Tako kot v resničnem WRC so v WRC Generations vključili pomembno novo tekmovalno funkcijo, hibridne avtomobile! Močna mešanica električne energije in motorjev z notranjim izgorevanjem daje igralcem priložnost, da izkusijo povsem nove občutke pri vožnji, tako z vidika fizike kot tudi zaradi popolnoma prenovljene zvočne zasnove.

Skupaj je na voljo kar 37 legendarnih avtomobilov, od katerih je vsak skrbno poustvarjen z ustreznimi mehanskimi značilnostmi.

Poleg 13 relijev sezone 2022 igra vključuje še 9 drugih lokacij, skupno 22 različnih držav in 165 posebnih hitrostnih preizkušenj, kar je rekord v tej zvrsti! Pojavlja se tudi povsem nova švedska proga, edini popolnoma zasneženi rally, ki se približa dejanskim razmeram.

WRC Generations je bolj dodelan in podroben kot njegovi predhodniki ter obljublja nešteto ur igranja zaradi povsem novih načinov igre in novih načinov vožnje.


V načinu kariere lahko sami določate svojo zgodovino, upravljate vse vidike svoje ekipe in jo vodite do uspeha.

V načinu Liga se lahko v dnevnih in tedenskih izzivih pomerite med seboj v isti kategoriji in se poskušate povzpeti na vrh lestvice.

S sistemom ekip se lahko pridružite ekipi ali pa ustvarite svojo.


Uživajte v realizmu trening dirk, preko spleta ali v načinu "Co-driver" na razdeljenem zaslonu.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.