Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Pacific Drive Deluxe Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
37,00€
Cena: 37,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Preživetvena vožnja skozi pacifiški severozahod

Pacific Drive Deluxe Edition za PS5 je edinstvena igra preživetja, kjer je vaš avto vaš edini spremljevalec. Igra se odvija v surrealističnem pacifiškem severozahodu, kjer se soočate z nadnaravnimi nevarnostmi v olimpijski izključitveni coni. Igra je zasnovana kot road-like, kjer vsaka vožnja prinaša nove in nenavadne izzive, medtem ko iz zapuščene garaže, ki služi kot vaša baza, obnavljate in nadgrajujete svoj avto. To igro priporočam ljubiteljem preživetvenih iger in tistim, ki uživajo v raziskovanju ter strateškem načrtovanju. Ni pa primerna za tiste, ki ne marajo intenzivnih in stresnih situacij.

Raziskovanje olimpijske izključitvene cone

V igri Pacific Drive raziskujete olimpijsko izključitveno cono, kjer se dogajajo nenavadni in nadnaravni pojavi. Vaš cilj je zbrati dragocene vire in raziskati, kaj je ostalo za sabo v coni, ter razkriti dolgo pozabljeno skrivnost. Vaš avto je vaš najpomembnejši spremljevalec in orodje za preživetje, saj ga lahko nadgrajujete in prilagajate, da se spopadete z vedno večjimi izzivi. Igra združuje raziskovanje, preživetje in strateško načrtovanje v edinstveno in napeto izkušnjo.

Osupljiva grafika in napeto vzdušje

Grafika v Pacific Drive je čudovita in surrealistična, kar dodaja igri dodatno globino in vzdušje. Vsaka vožnja skozi pacifiški severozahod je vizualno osupljiva, a hkrati strašljiva zaradi nadnaravnih nevarnosti, ki prežijo na vsakem koraku. Zvok je prav tako izjemen, saj prispeva k napetemu vzdušju z grozljivimi efekti in atmosfersko glasbo. Način igranja je dinamičen in zahteven, kar igralca ves čas drži na trnih.

Dolžina igre in možnosti za večkratno igranje

Za dokončanje vseh glavnih in stranskih nalog v igri Pacific Drive sem potrebovala približno 25 ur. Igra trenutno ne ponuja večigralskega načina, kar bi bila zanimiva dodatek za prihodnje posodobitve. Kljub temu je igra zelo zanimiva za večkratno preigravanje, saj vsaka nova vožnja prinaša različne izzive in priložnosti za raziskovanje. V letu 2024 igra ostaja aktualna in priljubljena zaradi rednih posodobitev in nadgradenj, ki dodajajo nove vsebine in izboljšujejo igralno izkušnjo.

Primerjava z drugimi preživetvenimi igrami

Pacific Drive se primerja z igrami, kot sta The Long Dark in Mad Max, a ponuja edinstveno izkušnjo s svojo road-like zasnovo in osredotočenostjo na avto kot vašega spremljevalca. Medtem ko The Long Dark poudarja preživetje v hladnem okolju in Mad Max ponuja boj in raziskovanje, Pacific Drive združuje elemente obeh iger in dodaja nadnaravne nevarnosti ter skrivnosti, ki jih je treba razvozlati. Ta kombinacija naredi igro posebej privlačno za ljubitelje preživetvenih iger.

Moja osebna izkušnja z igro Pacific Drive

Moje igranje Pacific Drive je bilo polno napetih trenutkov in nepozabnih izkušenj. Najbolj me je navdušilo raziskovanje olimpijske izključitvene cone in nadgradnja mojega avta, ki je postal moj zvesti spremljevalec. Kljub nekaterim frustracijam zaradi zahtevnih izzivov sem vedno znova našla motivacijo za nadaljevanje, saj je vsaka vožnja prinesla nove skrivnosti in odkritja. Posebna zahvala gre Konzolku za zagotavljanje te igre. Če bi lahko kaj spremenila, bi dodala več možnosti za prilagoditev avta in več interakcij z okoljem. Ena izmed zanimivih zgodb iz igranja je bila, ko sem se znašla sredi močnega viharja in sem morala hitro najti zavetje, kar je bil eden najbolj adrenalinskih trenutkov v igri. Deluxe izdaja igre prinaša dodatne naloge in posebne nadgradnje za avto, kar še povečuje dolgotrajnost in privlačnost igre.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.