Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Jujutsu Kaisen Cursed Clash (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
54,00€
Cena: 54,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Jujutsu Kaisen Cursed Clash te popelje v svet znane mange in anime serije, kjer je glavni junak Yuji Itadori. Ta igra, ki spaja elemente borilnih iger in strategije, ponuja edinstveno izkušnjo, ki te bo zagotovo prevzela. V njej se prepletajo intenzivne borbe in taktično načrtovanje, kar igralcem omogoča, da resnično poglobijo v strategijo in spretnosti svojih likov.

V primerjavi z drugimi borilnimi igrami, kot sta Street Fighter ali Mortal Kombat, Jujutsu Kaisen Cursed Clash prinaša svež pristop s svojo edinstveno mešanico žanrov. Tako kot v Dragon Ball FighterZ, tudi tukaj čutimo močno povezavo z originalnim delom, kar je še posebej privlačno za oboževalce serije. Vendar pa igra ne izključuje novincev. S svojo intuitivno igranostjo in dostopnimi kontrolami je primerna tudi za tiste, ki se s svetom Jujutsu Kaisen šele spoznavajo.

Grafika in vizualna podoba igre sta osupljivi. Upodobitve likov in scen so zveste originalu, kar dodatno poglobi izkušnjo. Zvok in glasba sta prav tako na visokem nivoju, kar prispeva k vzdušju in napetosti med igro. Čeprav bi si morda želeli več inovativnosti v sami zasnovi igre, je to kompenzirano z dobro izpeljano igralnostjo in zvestobo izvirniku.

Kar zadeva igralne like, je Yuji Itadori izjemno dobro upodobljen in njegova zgodba v igri sledi dogodkom iz serije. To je še en razlog, zakaj je igra privlačna za oboževalce. Poleg tega pa ponuja tudi dovolj globine in raznolikosti za tiste, ki želijo izkusiti nekaj novega.

Na splošno Jujutsu Kaisen Cursed Clash predstavlja uspešno združitev sveta mange in videoiger. Njena sposobnost, da zadovolji tako oboževalce kot nove igralce, je ključni element, ki ga loči od drugih iger v tem žanru. Čeprav ni brez manjših pomanjkljivosti, je njena celotna izvedba dovolj močna, da igralce drži zainteresirane in angažirane skozi celotno igralno izkušnjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.