Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Concord + prednaročniško darilo (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Concord: PlayStation-ov Guardians of the Galaxy navdihnjen hero shooter
Concord, prihajajoča igra za PlayStation 5 in PC, je dinamičen hero shooter, ki združuje vibracije Guardians of the Galaxy s klasičnim tekmovalnim streljanjem. Igra je bila prvič predstavljena pred letom dni in bo na voljo 23. avgusta 2024. Priporočam jo ljubiteljem iger, kot sta Overwatch in Destiny, saj združuje razgibano akcijo in strateško načrtovanje. Vsak, ki prednaroči igro Concord, bo prejel 5 beta kod - eno zase in 4 za svoje prijatelje, kar omogoča dostop do Beta različice v juliju 2024.

Zgodba in karakterji v igri Concord
Concord se odvija v vesolju, kjer slediš skupini Freegunner plačancev, ki se borijo skozi različne misije. Prvi pogled na igro nam je razkril posnetek skupine, ki jo sestavljajo različni liki s svojimi edinstvenimi sposobnostmi. Ena izmed njih uporablja magijo, drugi pa vakuumsko puško in granate. Po začetnem soočenju se ekipa ponovno združi na svoji ladji, da načrtuje naslednjo misijo. Ta raznolikost likov in njihovih sposobnosti namiguje na zanimivo in strateško igranje, kjer vsak lik prinaša nekaj posebnega k mizi.

Grafika in zvok, ki navdušita
Grafika v Concord je izjemno barvita in polna življenja, kar ustvarja optimistično in futuristično vzdušje, podobno kot v igri Overwatch. Zvočni učinki in glasba so prav tako vrhunski, kar pripomore k potopitvenosti igralne izkušnje. Vsaka podrobnost, od oblikovanja likov do ambienta vesoljskih postaj, je skrbno izdelana, da ustvari resnično impresivno vizualno doživetje.

Dolžina igre in sodelovalni način
Čeprav točnih podatkov o dolžini igre še ni, lahko pričakujemo, da bo Concord ponujal obsežno kampanjo s številnimi stranskimi nalogami in izzivi. Igra bo vključevala klasične 5v5 PvP arene, kjer bo 16 različnih Freegunnerjev s svojimi edinstvenimi sposobnostmi. Razvijalci obljubljajo redne brezplačne posodobitve po izidu, ki bodo dodajale nove like, mape, načine igre in filmske vinjete, kar bo igro ohranjalo svežo in zanimivo za dolgotrajno igranje.

Primerjava z drugimi hero shooter igrami
Concord se lahko primerja z igrami, kot sta Overwatch in Destiny, vendar prinaša svojo edinstveno svežino z mešanjem hero shooter elementov in vesoljskih pustolovščin. Medtem ko Overwatch ponuja bolj standardno izkušnjo večigralskih strelskih iger, Concord izstopa z bogato zgodbo in raznolikimi liki, ki združujejo različne žanre in pristope k igranju.

Osebna pričakovanja in potencial za izboljšave
Čeprav igre še nisem igrala, me že zdaj navdušuje njen koncept in dizajn. Po ogledu napovednikov in pregledu informacij se mi zdi, da bo Concord prinesel svežino v žanr hero shooter iger. Ena izmed funkcij, ki jo posebej pričakujem, je uporaba različnih likov in njihovih edinstvenih sposobnosti, kar bo omogočalo raznoliko in dinamično igranje. Prav tako pričakujem, da bo igra izkoristila vse prednosti PlayStation 5 in PC, da bo ponudila najboljšo možno igralno izkušnjo. Upam, da bodo razvijalci dodali še več vsebin po izidu in omogočili sodelovanje igralcev v novih in razburljivih izzivih. Z zanimanjem pričakujem, kako bo igra sprejeta in kakšne dodatke bodo razvijalci pripravili po izidu.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.